collage
PULS GRADA · aktuelno

Vimbldon privlači pažnju brojnih svetskih medija, poklonika tenisa, ali i javnih ličnosti koje sa tribina ushićeno prate dešavanja na terenu. Tako u publici možemo videti brojne istaknute umetnike, glumce, muzičare i članove kraljevske porodice koji uživaju u belom sportu i vrhunskoj igri najboljih tenisera. Ono što je posebno zanimljivo jesu njihovi modni odabiri za ovu priliku, koji iz godine u godinu bivaju sve interesantniji, te ni ovoga puta nije bilo drugačije.

Od trudničkih izdanja Pipe Midlton do živopisne kreacije Džesike Bil u potpisu modne kuće Balenciaga, ovogodišnji Vimbldon bio je vrlo inspirativan kako za ljubitelje tenisa, tako i za ljubitelje mode. U galeriji otkrijte šta su zvezde nosile na ovogodišnjem prestižnom turniru.

Uvek savršeno stilizovani Džesika Bil i Džastin Timberlejk Otvori galeriju
zhen-hu-662487-unsplash Kako je nastao strah od petka 13? collage Šta se gricka na fudbalskim stadionima širom sveta george-amal-clooney-1220x686 Džordž Kluni hospitalizovan nakon strašne saobraćajne nesreće Burn Ibiza 2018. Ultra limenka te vodi na Ibicu · · ·