Compact Lenovo Legion C530 fits nearly any room
U VAZDUHU · promo

Prošlo je malo više od godinu dana od kada je predstavljen Lenovo Legion, sub-brend posvećen PC gejmingu. Sada, na događaju E3, najavljena je nova porodicu koju čini šest gejming računara – Lenovo Legion Y730 i Y530 lap-top računari, T730 i T530 tower računari, kao i C730 i C530 cube računari. Bez obzira na vrstu, ove moćne mašine obezbeđuju neophodnu opremljenost za igranje najpopularnijih igara, od akcijom nabijenih bitki do role-play avantura. Svaki uređaj dolazi sa unapređenim regulatorima toplote, kako biste ostali „hladne glave” kada amosfera dođe do usijanja, dok vam ujedno pruža spokoj i pomera granice gejming iskustva.

Trudeći se da ispune sve potrebe strastvenih gejmera koji građu cene koliko i stil, najnoviji računari iz Legion serije redizajniranirani su od temelja do vrha, tako da sada nude moderan i sveden izgled, stavljajući manji akcenat na blještavu spoljašnjost, a više se fukusirajući na visoke performanse – bez suvišnih ukrasa. Lenovo se vodio povratnom informacijom hiljade gejmera – profesionalaca, roditelja, studenata – svih koji dele duboku strast prema gejmingu, koju su godinama negovali igranjem svojih omiljenih igara.

Iza toga stoji razumevanje da PC ne služi samo za igranje i da je posedovanje vrhunske opreme kojom se može pohvaliti pred svojim prijateljima i kolegama veoma bitna stvar. Najvažnije od svega, uložen je trud da svaka komponenta u novoj Lenovo Legion seriji bude projektovana tako da igračima pruži moćno i impresivno iskustvo i učinak. Nova Lenovo Legion postava može podneti gotovo svaki poduhvat koji se pred njega stavi, zadržavajući pritom poslovnu i profesionalnu eleganciju.

Od kancelarije do dnevne sobe – Lenovo Legion Y730 i Y530 lap-top računari

Novi Lenovo Legion lap-top računari dizajnirani su za moderne gejmere koji su često u pokretu i kojima je laka prenosivost neophodna. Zamislite kako bi izgledalo da za vreme ručka igrate najnoviju hit igru, a u istom danu odradite i važan sastanak. Umesto da žonglirate dva lap-top računara u jednoj torbi, Lenovo Legion Y730 i Y530 ispunjavaju obe uloge u samo jednom uređaju,omogućavajući neosetan prelaz sa poslovnog okruženja na igranje. Izrađen od pažljivo obrađenog aluminijuma anodiziranog do sofisticirane gvozdeno-sive boje, Lenovo Legion Y730 može se pohvaliti i ultra-tankim ivicama oko full HD IPS ekrana. Sa druge strane, Lenovo Y530 u boji Raven Black ima suptilan ali izdržljiv gornji sloj sa teksturom koja zrači iz centralnog slova „O” u njegovom Legion logo-u. Uz sofisticiran dizajn novih lap-top računara, gejmeri više neće morati da brinu o osuđivačkim pogledima tokom poslovnih sastanaka.

Tanji, laganiji i elegantniji nego ranije, novi lap-top računari idealni su za one koji žele da budu fokusirani na igru čak i dok se nalaze u javnosti, umesto da privlače pažnju prolaznika neonskim svetlima tipičnih gejming mašina. Umesto toga, Lenovo Legion Y730 i Y530 svojim nesvakidašnjim dizajnom obezbeđuju korisnicima diskretnost potrebnu za igranje njihovih omiljenih igara – čak i kada su u pokretu.

shutterstock_1007882572 ZA WEB Zbog čega je polisa putnog osiguranja važnija od pasoša? Coca-Cola HBC Srbija (2) Coca-Cola HBC Srbija još jednom najpoželjniji poslodavac Baner 800x600px_cover Program lojalnosti Grand kafe Gold: I miris i ukus, i siguran dobitak na radost potrošača Eucerin put lepote Krenite na Eucerin put lepote · ·