collage
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Sastavljanje spiska stvari za odlazak na letovanje ume da bude vrlo naporno. No, ovo je ipak neizostavni deo svakog putovanja koji će vam pomoći da na istom budete rasterećeni i izbegnete neželjeni stres. Zapravo, vi uopšte ne morate da brinete. Na vama je samo da dobro proučite listu koju smo sastavili za vas, i da sa nestrpljenjem iščekujete svoj zasluženi odmor!

Većina dama pravi grešku kada, u želji da izgleda lepo na odmoru, spakuje čitav ormar. Na kraju se ispostavi da se od svega spakovanog obuče svega nekoliko komada koji se vrte u krug, dok ostali nepotrebno zauzimaju prostor u koferu. Zbog toga je bitno napraviti mudar izbor, i odlučiti se za univerzalne komade neutralnih boja i nekoliko modnih detalja koje ćete lako kombinovati u raznim prilikama. U nastavku čekirajte našu listu, koju možete i odštampati kako biste uvek mogli da je konsultujete i da ništa važno ne zaboravite.

Spisak stvari za pakovanjeOtvori galeriju
how-tell-your-hairdresser-you-dont-your-haircut Šta da radite kada vas frizer unakazi collage 12 komičnih ilustracija žena u “onim danima” Young woman using wisp and scrub on color background. Skin care concept. 6 načina kako možete koristiti kafu (osim kao napitak) landscape-1518007645-gettyimages-914672128 Reci mi koju boju nosiš i reći ću ti kakav si · · ·