torba
U VAZDUHU · urban flash

Danas se živi tako da smo mnogo više van kuće nego u kući.Kada izađemo iz stana sa sobom nosimo skoro pa ručni prtljag. Tačno je da neki od predmeta koje nosimo stalno sa sobom nisu važni koliko klučevi, telefon i novčanik, ali mi ih nosimo.

Neke od nas su sklone nošenju celog seta šminke, druge su više praktične, pa se odluče za ono što misle da će im biti potrebo, ali, postoje stvari koje svaka žena mora imati u svojoj torbi. Prva stvar jeste punjač za telefon.

Nešto bez čega niko ne može. A i dosadno je stalno pitati po kancelariji ili kafićima da li imaju punjač. Postoje super stilizovani punjači sada, prosto je i samo lepo posedovati ih, pored toga što je korisno, naravno.
Dezodorans i vlažne maramice verovatno već imaju mesta u vašoj torbi, ali ponovićemo ove dve stvari z asvaki slučaj. Dodajte ovom spisku i maramice za intimnu higijenu.

Naravno, ulošci i/ili tamponi moraju biti u svakoj torbi koju nosiš. Seti se samo koliko puta si pomogla drugarici u nevolji koja nije ponela uložak a ti jesi. Pošto se mnogo krećemo i dodirujemo svašta prljavo, trebalo bi stalno imati sa sobom gel za suvo pranje i dezinfekciju ruku.

Naravno, krema za ruke je obavezna. Neseser sa šminkom sigurno već ima svoje mesto u torbi, ali nosite samo ono najbitnije, ne pretrpavajte se, u torbu treba da stane još bitnih stvari. Jedna od njih su žvake i po mogućstvu konac za zube, jer biti ceo dan napolju iziskuje da se hiijena usta održava na malo drugačiji način od onog kod kuće. A postoji jedna stvar koju svi zaboravljamo, to je hrana. Zato, pošto nikad ne znamo kakav će nam dan biti, kad će biti pauza za ručak, hoće li je uopšte biti, ponesite za grickanje nešto sa veliko energetskom vrednošću. Hrana je ta koja nas održava.

Ovo su stvari koje će vam pomoći da „preživite“ dan napolju. Torba nije samo modni detalj, ona je vaša saveznica.

Čarape Netipične čarape-Nosite slavne slikare na nogama Brock Baker Tri čoveka, bezbroj glasova životinje One su prijatelji koji liče Graham Kako bi izgledao čovek koji uvek preživi sudar automobila ·