tomato-2776735_960_720
PULS GRADA · zdravlje

Ishrana je, bez svake sumnje, jedan od činilaca koji najviše utiče na naše zdravlje, jer tokom života, imamo konstantnu potrebu da unosimo različite hranljive namirnice u naš organizam.

Međutim, ishrana zavisi od slobodne volje pojedinca. Čovek sam bira način sa čime i kako će da se hrani. Sa druge strane, varenje je nesvestan proces, koji organizam automatski obavlja kako bi tokom tog procesa iskoristio hranljive sastojke koji će mu pomoći da funkcioniše. Dakle, organizam će svariti sve što smo uneli u njega, zato je od izuzetne važnosti da pažljivo biramo čime ćemo ga hraniti. Prema tome od namirnica koje svakodnevno unosimo zavisi dobro stanje celokupnog organizma.

I ne samo to, ishrana utiče na izgled naše kose, kože, ali i raspoloženja, kvaliteta sna, koncentracije i brojnih drugih životnih faktora. Pogledajte pažljivo infografik i saznajte kakav uticaj imaju određeni vitamini i minerali na naše telo, kao i u kojim namirnicama se nalaze.

Kvalitetan doručak Kod držanja dijete kvalitet važniji od kvantiteta 7f72dca1bda6c824e5888c57b6a5ed49-1000x500 Modni trendovi koji mogu biti štetni po zdravlje pulmoklinz1 Mala ruska apoteka: Malavit i Pulmoklinz pexels-photo-801616-cover 5 skrivenih razloga zašto ne uspevate da smršate · · · ·