BeFunky-collage (3)
U VAZDUHU · pop trash

Viktorija Bekam u nedelju je predstavila svoju novu kolekciju u okviru Nedelje mode u Londonu, a, kao i uvek, svi članovi njene porodice pružali su joj podršku iz prvog reda. No, iako je reč o vrlo dirljivom i emotivnom prizoru, to ne bi bilo ništa neobično da Harper Seven, ćerkica bračnog para Bekam, nije uslikana sa novom frizurom, šarmantnim bobom koji decenijama nosi Ana Vintur.

Kako je pomenuta dama sedela odmah do njih u prvom redu, sličnost između frizura malene Harper i Ane još više je došla do izražaja. Jedino ko se nije potpuno „uklapao” u ovaj prizor bio je Dejvid, te su u želji da se našale, vlasnici Instagram profila @siduations putem fotomontaže i njemu napravili identičnu frizuru, nakon čega je ta fotografija momentalno postala viralna.

Ne samo da je ova fotografija izazvala opšte oduševljenje fanova porodice Bekam, već je na vrlo simpatičan način nagovestila i trend sezone, bar kada je o frizurama reč. Stoga ne čudi što se Dejvid, koji važi za jednog od vodećih svetskih trendsetera, nije bunio. Štaviše, čini se da je i njega sve to prilično zabavilo.

Ukoliko ste se pitali kako izgleda originalna fotografija koja je inspirisala ovu ideju, evo odgovora:

Šta vi mislite, kome najbolje stoji bob frizura?


BeFunky-collage (1) Ove poznate dame su vegani BeFunky-collage (8) Pogodite čiji su ovo roditelji page-mrbean Mr. Bin je zalutao u filmske hitove BeFunky-collage (2) Najluđe teorije zavere na internetu · · · · ·