girl-1733364_1280
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Uspeh je nešto čemu svi težimo na svoj način, ali ponekad možemo pomisliti da je u pitanju mitsko stvorenje koje sleće samo na ramena odabranih. Istina je daleko od toga i ne postoji univerzalna formula za brzo obogaćivanje.

To ne znači da ne postoje koraci koje svi možemo preduzeti kako bismo bili malo bliže uspehu. Jedan od načina je da vidimo kako se to ponašaju neki uspešni ljudi i konkretno, kako se opuštaju. U nastavku su navike žena pre spavanja koje biste možda mogli i sami da primenjujete.

Tost i čaj

Jedan od načina za opuštanje pre spavanja je šolja čaja i parče ili dva omiljenog tosta. To se može začiniti i gledanjem neke epizode voljene serije, a odlično je u društvu partnera i/ili dece.

Ploča i čišćenje

Nije loše uveče srediti radni prostor i napraviti plan aktivnosti za naredni dan, jer to donosi osećaj ispunjenosti i olakšanja. Uz sve to, ili po završetku, prijaće muzika, a možda i najbolji način za to je slušanje ploča.

Čitanje

Čitanje je aktivnost koja se preporučuje za bilo koje doba dana, ali uveče vam može istovremeno skrenuti misli sa dnevnih briga i umiriti vas taman toliko da mirno zaspite. Izbor štiva je na pojedincu, ali preporuka je da to bude nešto fiktivno i nesvakodnevno.

Pisanje

Bez obzira na to da li vaša profesija ima veze sa pisanjem ili ne, držanje papira i olovke pored kreveta može da bude veoma korisno. Inspiracija često zna da dođe uveče i to treba iskoristiti, a ukoliko imate snage samo da zapišete koncept, i to će biti dovoljno za sutradan ujutru.

Serija

Nemojte da uđete u zamku gledanja cele sezone, jer jedna epizoda serije pred spavanje je sasvim dovoljna. Pridodajte na to neki zdravi keks ili drugu ne tako masnu i slanu grickalicu i zaspaćete opušteniji.

Isključivanje telefona

Da, čini se da bez njih ne možemo ni na pet minuta i zato stalno proveravamo notifikacije. Probajte varijantu da na spavanje odete bez buljenja u ekran, već umesto toga pročitate nešto, rešite ukrštenicu i porazgovarate sa ukućanima. A telefon će vas čekati ujutru.

period 100 godina proizvoda za „one dane u mesecu“ collage Ovo su bile najlepše venčanice u 2018. godini couple-731890_1280 Žene su srećnije sa manje atraktivnim muškarcima table_setting_dishes_holiday_party Šta sve možete da uradite već danas kako biste izbegle praznični stres · · · ·