ui
U VAZDUHU · urban flash

U nekom trenutku možda odlučite da živite zajedno sa svojom drugom polovinom. Pojedini stručnjaci smatraju da zajedniki život treba izbegavati dok god ne stupite u brak, dok drugi misle da je početak zajedničkog života kada sretnete nekog ko vam se baš sviđa dobra ideja.

Zajednički život treba da bude velika sledeća stvar u vašoj vezi a ne samo ideja koju želite da isprobate. I nikako ne smete da zaboravite lične ciljeve u zajednici. I još gomilu drugih stvari koje bi možda trebalo da znate pre nego što se uselite i počnete da živite sa ljubavlju svog života u zajedničkom stanu.
1. Možda više nećete izlaziti toliko.
giphy
U početku ovo sigurno neće biti problem. Aali, tokom vremena možda ćete vi želeti da provodite vreme i van kauča, a vaša druga strana će želeti da štedi novac ili se jednostavno neće više truditi da jede van kuće sa vama, sad živite zajedno.
2. Možda ćete morati više da se trudite da zadržite strast.
giphy (1)
Isto kao što ćete možda morati da se potrudite da izađete na večeru sa pertnerom, možda ćete morati da se trudite da vam strast i dalje bude prisutna u vezi. Sada ćete deliti mnoge momente koje niste ranije i to će podići vašu bliskost na viši nivo, ali možda će strast splasnuti.
3. Možda nećete tako dobro spavati.
giphy (2)
Sigurno ste i ranije provodili noći zajedno, ali ovo će biti sada svako veče. Znači, ako postoji nešto što vam smeta kod partnera dok spava, kao na primer da li hrče, otima ćebe za sebe, previše se vrti, sada će biti tako svako veče.
4. Neko od vas će možda želeti da se češće druži sa ljudima u vašem domu.
giphy (3)
Razmiliste o tome i dogovorite se sa drugom stranom, možda će nekom od vas smetati da u vašem „gnezdu“ često budu drugi ljudi. Ne dozvolite da ovo bude kamen spoticanja u vašoj vezi.
5. Možda ćete se više svađati.
giphy (4)
Ovo nije nužno loš znak. Jednostavno, koliko god lepo bilo živeti sa nekim, toliko može biti i teško. Vi sa tom osobom gradite odnos, i nije to baš klasično cimerisanje. Želite da vam ne smetaju neke sitne stvari jer vam se čini da planirate ceo život da provedete zajedno. Zato, polako i oprezno, ali stavite do znanja, šta je ono što vam smeta…

mi Koferi pacijenata ustanove za mentalno obolele io Studenti, šta vas sve čeka? zu Fudbalski teren neobičnog oblika zu Zašto doživimo deža vi? · ·