Rajan Rejnolds
KULTURA · film/TV

Koliko puta vam se dogodilo da biste rado pogledali neki film, ali se bojite osude javnosti? Tome je došao kraj. Verovali ili ne, svaki film može da ima skriveno značenje u sebi, koliko god se na prvi pogled činilo da je samo za razonodu.

Ukoliko ste od onih koji obožavaju filmsku umetnost, zanemaruju kritičare i uvek veruju sopstvenom osećaju, onda je ovo tekst za vas. Kroz naredne redove, pomoći ćemo vam da saznate nešto o sebi na jednostavan način. Sve što treba da uradite jeste da odaberete film koji želite da gledate na HBO GO usluzi!

Pred vama je izbor od tri filma – odabirom jednog reći ćete mnogo toga o sebi. Šta birate?

1. Čuvari galaksije vol. 2
Nije bitno da li volite superheroje – prvi deo filma iz 2014. godine zavoleli smo zbog fenomenalne filmske muzike, koja prati avanture neverovatne ekipe u dalekoj galaksiji.

2. Trag života
Ekipa koju čine Džejk Džilenhol i Rajan Rejnolds u dalekom svemiru otkriva novi život. Zvuči… nemoguće ili privlačno?

3. Pirati sa Kariba: Salazarova osveta
Džoni Dep privlači pažnju svakom svojom ulogom, ali ovu volite posebno jer je tako… Divlji i neobičan, neuhvatljiv?

A evo i vaših rezultata:

Ako ste odabrali film Čuvari galaksije vol. 2… vi ste hrabri i duhoviti i vaši prijatelji znaju da biste za njih sve učinili. Ako dođe do toga da je potrebno sačuvati univerzum ili planetu, sigurno bi pozvali baš vas. Uz to volite i dobru disko muziku, pa je zabava u vašem društvu zagarantovana.

Ako ste odabrali film Trag života… osoba ste koja stalno traži nešto novo. Pomalo ste povučeni, ali voljni da istražujete i sebe i druge. Nepoznate stvari vas ne plaše, već se trudite da ih oberučke prihvatite i prilagodite situaciji. Tako je i sa ljudima koji žele da budu vaši prijatelji.

Ako ste odabrali film Pirati sa Kariba: Salazarova osveta… vi ste uvek za akciju. Šta god može da vam podigne adrenalin nalazi se na vašoj listi omiljenih stvari. Volite i more, brodove i plivanje. Iako tu i tamo znate da se uvalite u nevolju, zahvaljujući šarmu izvučete se iz svega.

Više volite serije?

HBO GO usluga donosi vam preko 4000 sati najboljeg serijskog programa. Klasici poput serija “Igra prestola”, “Seks i grad”, “Porodica Soprano” svoj onlajn dom imaju na sajtu, a tu su i “Nevine laži”, “Zapadni svet”, “Sluškinjina priča” i još brdo serija o kojima priča ceo svet.

Treba vam zabava za decu?

Na HBO GO-u vas čeka posebna „KIDS“ kategorija s neograničenim pristupom više od 350 sati najboljeg sadržaja za decu i one koji se tako osećaju – od Dizni klasika poput „Kralja lavova“, „Potrage za Nemom“, „Uspavane lepotice“ i „Mulan“ pa sve do animiranih serija kao što su „Sunđer Bob Kockalone“, „Dora i prijatelji“, „Patrolne šape“ i mnogih drugih.

1229242cover 5 dokumentaraca o vašim omiljenim piscima Naslovna fotografija - detalj postera serije "Hard Sun" (izvor engadget.com) Fantastika na malim ekranima: 6 serija koje ćemo uskoro gledati 54217 Najbolje serije koje očekujemo u 2018. Parodija na patetične božićne filmove Parodija na patetične božićne filmove · · · ·