cover
PULS GRADA · lepota

Kvalitet vaše kože lica odraz je svega što unesete u svoj organizam. Ako ste popili koju čašu vina više, ili se prejeli čokolade, to će se odmah odraziti na kvalitet tena. Gluten, mlečni proizvodi, alkohol i šećeri, mogu izazvati mnoge nepoželjne manifestacije, pa pogledajte kako se simptomi prepoznaju, a zatim i kako se problemi rešavaju.

Šećerno lice

Simptomi: lice deluje ispošćeno, otekle oči, tačkice svuda po licu, sivkasta boja kože.

Kako rešiti problem: Koristite lagane proizvode za lice na bazi hranljivog vitamina E, osvežavajućeg vitamina C i ženšena, koji će vam pružiti blistavi sjaj kože.

Glutensko lice

Simptomi: crvenilo na obrazima, podbuli obrazi i vilica, tačkice na čelu, tamne mrlje na bradi.

Kako rešiti problem: Kako biste smanjili crvenilo koristite proizvode na bazi ekstrakta kamilice i jasmina, kao i ulje od semenki šipka koje provereno umiruje stresiranu kožu.

Mlečno lice

Simptomi: tamni kolutovi oko očiju, kese oko očiju, tačkice svuda po licu, a posebno na bradi.

Kako rešiti problem: Upotrebite kvalitetan serum da biste ublažili nepravilnosti, jer će esencijalna ulja iz njega pomoći da se koži vrati neophodan balans, te će se crvenilo umanjiti, a kompleks lica znatno popraviti.

Alkoholno lice

Simptomi: bore oko očiju, usekle linije između obrva, dehidrirana koža, crvenkasta boja lica.

Kako rešiti problem: Odlučite se za posebnu kremu namenjenu predelu oko očiju, koja u sebi mora sadržati kolagen. Kako biste ublažili crvenilo, izaberite kremu koja tretira upravo ovaj problem, pa će vas jednom zauvek lišiti ove vrste itritacije.

cover Šta da jedete a šta da izbegavate ako želite blistavu kožu Lice posle plaže Kako brzinski osvežiti kožu lica posle mora u samo par koraka? cover Osam letnjih frizura koje vlažno vreme neće uništiti NHD_16608_Intensiv_Care_Application_PR_sRGB_Retail (Offline) Var 2_cover City letnja preporuka #39: Nivea kreme za ruke · ·