Omiljeno cveće
U VAZDUHU · urban flash

Sigurni smo da ste već čuli kako svaki cvet ima poneko značenje, tako da čak i ukoliko ga ne volite vodite računa o tome šta ćete kupiti kada pođete na rođendansko slavlje, a šta za svadbu, rođenje ili drugu prigodu. Sa druge strane to kakvo cveće vam se dopada može da kaže nekome kakvi ste, ili makar da otkrije jednu ali prilično karakterističnu osobinu koju imate.

Recite nam kakvo cveće želite u svojoj dnevnoj sobi, a mi ćemo vam reći kakvi ste. Ne verujete? Pogledajte šta vaše omiljeno cveće otkriva o vama:

1. Ruža

Putovanja i avanture su vaše drugo ime. Fasciniraju vas različite kulture i upoznavanje sa njima, to vas istovremeno i inspiriše i oslobađa. Kada je dobar ukus i lični stil u pitanju – vi procvetate svake sezone!

2. Božur

Vaš orman odiše ženstvenošću. U vašim ladicama zajedno sa pamučnim donjim vešom naći će se i po koja diskretna čipkana ili svilena stvar, neka prazna bočica od jednog parfema koji vam je nekada mnogo značio, a možda i razglednica sa prvog romantičnog putovanja…

3. Magnolija

Porodica vam je uvek predstavljala čvrst i verovatno ključni oslonac u životu. Vi ste neobični i veoma posebni što nikada ne promakne i vašoj okolini da to primeti. Znate li da magnolija cveta svakog maja i da je jedna od prvih biljaka koje su počele da se zasađuju zbog predivnih cvetova?

4. Jorgovan

Imate veoma istančan ukus kada je u pitanju starinsko, gotovo klasično. U garderobi negujete romantičan stil, a ne smeta vam ni hladnije zimsko doba, sa dosta kiše, jer zemlja porekla ovog divnog cveta je Holandija. Kada hodate vaše telo je vitko i ispravljeno, a glava podignuta – nije to ponos, to je stav i odnos prema životu!

5. Hortenzija

Baš kao i boja ovog cveta i vaše se raspoloženje menja tokom vremena, a najbolje se osećate tokom toplih letnjih meseci. Nežni ste, naročito ste obazrivi prema ljudima koje smatrate svojim prijateljima i koji znaju da na vašu podršku uvek mogu da računaju. Prava ste estetska dušica tako da vas mnogi pitaju za savet šta da promene u svom stanu ili koju haljinu da obuku za prvi dejt.

6. Karanfil

Ako neko želi da vas iskreno obraduje trebalo bi da vam uplati kurs stranog jezika. Vi stvarno volite da učite i veoma ste radoznali kada su nova znanja u pitanju. Ako se rešite da pođete na put onda bi najpre trebalo da obiđete Italiju i Kolumbiju, mesta odakle dolazi najveći broj karanfila, taman će biti zgodno da provežbate i izgovor!

7. Lala

Vaš orman, ono što volite da jedete i životna iskustva ima koliko i boja lala danas. Šta hoćemo da kažemo – šareno je, ima tu svega, i gorkog i slatkog i vune i čipke, vi ste možda bili i manekenka i radnica u poslastičarnici. Ako ste u nedoumici gde za odmor, odaberite Tursku, pravo mesto porekla lala, a ne kao što se obično misli Holandija!

8. Ljiljan

Velike su šanse da ste dugonogi ili makar imate ogromnu kolekciju cipela koje volite i čuvate kao da su živa bića. U ljubavi ste veoma nezavisni, tako da se vaš partner mora naviknuti na vaše slobodne dane i misli kada je on zaista na poslednjem mestu u vašem životu. Nije neobično – ljiljani su jedni od retkih cvetova koji sami sebe oprašuju!

Barack Obama Slavni su postali riđi Bilzerian-hp-GQ-05May15_b Dan Bilzerian: Kralj bahaćenja na Instagramu Drama u lutkinoj kući Ken i Barbie: Drama u lutkinoj kući Poznati koji liče „Lažni rođaci“ među poznatima