žene
U VAZDUHU · urban flash

Žene su zaista pod pritiskom okoline. Smatra se da moraju da izgledaju na određen način, da se ponašaju na određen način, smatra se da se sređuju za muškarce i samo zbog muškaraca. Čak su i same žene često odgajane na ovakvim stereotipima jer se smatra da postoje određeni načini na koje će privući muškarce.

Postoji zaista mnogo stereotipa o ženama koje muškarci imaju. I postoji istina iza svakog od njih. Nije sve baš onako kao što izgleda.

1. Odeća koja više otkriva nego što pokriva
Muškarci smatraju da su žene koje se oblače seksi željne njihove pažnje. Da one to rade samo da bi ih impresionirale. I dok su žene zapravo učene da treba da se oblače što provokativnije, čini se da muškarci više pažnje za ozbiljnije veze pružaju devojkama koje se oblače sofisticirano.

2. Izgled manekenke
Zbog uverenja da postoji samo jedan standard ženske lepote, a to je taj izgled manekenke, hiljade žena se podvrgavaju plastičnim operacijama i raznim dijetama. Ipak, nije tačno da svi muškarci teže ovakvom estetskom idealu ili ženama koje se podvrgnu operacijama da bi ličile na druge žene.

3. Potpuna posvećenost
Dosta žena je učeno da bi uvek želje i potrebe svog partnera trebalo da postave ispred svoje. Veruje se da je ovo znak odanosti i da će muškarci ceniti ovakve žene. Međutim, žene koje izgube sebe, svoj identitet i svoje interese često izgube i svoje veze. Ovo o potpunoj predanosti je samo mit.

4. Glupo ponašanje
Pojedine žene veruju da muškarci ne vole pametne žene. I pokušavaju da se prave glupljim nego što jesu. Ali, muškarci koji žele ozbiljne veze ulaze u veze sa pametnim ženama, a posebno onima koje znaju stvari u kojima su oni loši ili su im nepoznate!

5. Previše šminke
Devojke misle da će biti atraktivnije ako imaju mnogo više šminke. Misle da muškarci to žele. Ali, istraživanja su pokazala da su većini muškaraca privlačnije žene koje imaju manje šminke, koje nose suptilnije boje karmina, ili koje šminkanjem ističu samo određeni deo lica.

Umetnost specijalnih efekata I „obični filmovi“ imaju specijalne efekte dep Arhitekturom do prikaza mentalnih bolesti i poremećaja Bolno suočavanje sa preljubnicima Bolno suočavanje sa preljubnikom amerika Ljudi postaju sve gluplji zbog sve dužeg radnog vremena? · ·