Stache Shield
U VAZDUHU · urban flash

Još uvek je u svetu mode muškarac duge kose, brade i brkova cenjeniji nego oni sveže izbrijani, međutim, kako znate da je održavanje tolikih dlaka na licu ozbiljan posao potrebno vam je nešto što će vam zaista pomoći da problem ako ne sasvim rešite, a ono da ga makar ublažite.
Hrana koja se zadržava na bradi ili brkovima može stvoriti vrlo neprijatne mirise, a o izgledu da i ne govorimo, stoga bi trebalo da pogledate šta mladi Šveđani nude kao rešenje, verujte da će vas prijatno iznenaditi…

Švedsko preduzeće Odd Company ima određeno rešenje koje bi se najbolje moglo opisati kao štit za sve brkate muškarce. Stache Shield je štit koji se postavlja između napitaka koji ostavljaju tragove i samih brkova, a za sve one koji nemaju gustu kosu i bradu ova priča može zvučati krajnje neverovatno.

Stache Shield je zapravo pronalazak koji datira još iz 19. veka, negde oko 1890. godine, koji je dugo bio sasvim zaboravljen sve dok ga ova švedska kompanija nije ponovo napravila, budući da za takvim proizvodom danas ponovo postoji ozbiljna potražnja jer su muškarci rešili da opet budu brkati i bradati. Metalna pločica u obliku brkova, koja služi kao štit stavlja se na ivicu čaše, tako da može da zaštiti gornju usnu, a samim tim i brkove onoga ko pije. Pločica se može nositi i oko vrata kao privezak, a najbolja stvar je što ako jednoga dana čitava stvar uđe u ozbiljnu proizvodnju, cena neće biti veća od 16 evra (Kickstarter), a deo tog novca ići će na Movember fondaciju koja se bori sa problemom karcinoma kod muškaraca.

Štitnik za sve brkove i brade ovog sveta je spreman!Otvori galeriju

Legendarni slogani Top 10: Najčuveniji slogani na svetu Nestašne mačke Nestašna mačija posla Polarni zec prinuđen je da jede sneg da bi utolio žeđ U carstvu snega i leda: 13 životinja sa Severnog pola Vino neka pravila Da li znate kako se pravilno pije vino · · ·