BeFunky-collage (2)
PULS GRADA · moda

Januar je napokon gotov, sneg se otopio, te u vazduhu već osećamo miris proleća… Nakon glomaznih jakni i teških kaputa koje smo nosili poslednjih nekoliko meseci, došao je trenutak da polako razmišljamo o prolećnim kombinacijama koje ćemo ponosno šetati sa dolaskom prvih sunčanih dana. Kako su poznate dame uvek u trendu, a njihovi modni odabiri prava inspiracija, danas sa vama delimo njihova nedavna upečatljiva izdanja koja ćete rado kopirati.

One jednostavno znaju kako se to radi. Od ležernih, preko damskih, do onih šik, svako izdanje priča je za sebe jer na najbolji način ističe karakter i stil dame koje ga nosi. Shodno sezoni, većinom kombinacija dominiraju pastelni tonovi i jarke boje, bilo da je reč o monohromatskim ili dezeniranim komadima. Prelazna sezona je dosta zahvalna za modne maštarije jer su zimski komadi poput kaputa, čizama i rolki i dalje u igri, ali tu su i prolećni odevni predmeti od lepršavih materijala poput midi suknji, haljina i laganih mantila koji unose dinamiku i celu priču čine mnogo zanimljivijom. Da ne dužimo previše, prepuštamo vas našoj galeriji i efektnim modnim izborima poznatih dama kojima nećete moći da odolite.  

Zaljubljeni smo u ovu haljinu Džulije Roberts Otvori galeriju

 

cover „Gucci“ muči, „Cavalli“ navali victoria-beckham-reebok-1 Viktorija Bekam i Reebok su udružili snage u novoj ženskoj kolekciji BeFunky-collage (8) Najbolje sa muške Nedelje mode: Top 5 kolekcija za jesen 2019 BeFunky-collage (4) Pravo iz Pariza: Najlepše kolekcije visoke mode za proleće · · · · · · ·