page-stanje-na-putevima
PULS GRADA · auto

Mislili smo da smo da smo se nagledali raznih bizarnih stvari na putevima naše zemlje, ali to nije ništa prema situacijama na sledećim fotografijama koje nas ostavljaju totalno u čudu.

Već neko vreme je trend da vozači širom sveta dele na internetu fotografije bizarnih momenata kojima su prisustvovali u saobraćaju. Naša galerija je puna takvih primera. Kada je otvorite, videćete kreativan način za prevoz dugačkih merdevina jednog gospodina, bakutu koja se uhvatila za zadnji kraj trolejbusa usred saobraćajne gužve, par jelena koji gledaju svoja posla u kabrioletu i još mnoge druge bizarnosti kojima nije mesto na putu. Šta god da radite, nemojte se ugledati na ove ljude sledeći put kada uđete u svoj automobil.

Svašta se danas viđa na putuOtvori galeriju
pjimage (25) Evo zašto automobilski prozori imaju male crne tačke BeFunky-collage „Cars – Meaning of life“ – neverovatna priča o tjuniranju i trkama automobila page-cover-auto Kreativna rešenja kada vam se ne ide kod autolimara foto 5 Sajam automobila u Beogradu ugostio G-Drive Racing tim · · · ·