Star Wars lanč paketi
U VAZDUHU · urban flash

Jedan tata je odlučio da pokaže svojoj deci da mu je stalo do njih i istovremeno ohrabri njihovu zdravu ishranu, tako što je u paketićima za ručak koje nose u školu aranžirao hranu tako da liči na junake i elemente iz Star Wars filmske sage.

Budući da su oni veliki fanovi ovih filmova, to ih je puno obradovalo. Neki od likova koji se prepoznaju u krastvcima, brokoliju, grožđu i ostaloj zdravoj hrani, su Yoda, Chewbacca, R2D2 i Evoksi. Tata se potrudio čak i da napravi čuvenu Han Solovu letelicu Millenium Falcon.

Kapa dole za ovog gospodina, a ako vi imate decu, nadamo se da će vas njegov entuzijazam i kreativnost inspirisati da uradite nešto slično za njih.

Star Wars lanč paketiOtvori galeriju

Neobične tetovaže Kad poznate ličnosti završe kao likovi iz tetovaža Video koji snažno menja čoveka Video klipovi koji su nas nadahnjivali tokom 2015. Nešto lepo kao čokolada Nešto lepo kao čokolada i ove godine prikuplja sredstva za podršku Svratištu za decu Saveti za ljubavnu vezu 5 stvari koje svaki ljubavni par treba da proba u prvoj godini zabavljanja ·