photo-1522036150865-e4ee8b0c2695
PULS GRADA · aktuelno

AmRest Holdings SE („AmRest“), najveći operater restorana u centralnoj Evropi kotiran na berzi, najavio je da planira da otvori Starbucks lokale u Srbiji.

Prvi Starbucks lokal biće otvoren u toku ove godine u Beogradu, gradu sa dugogodišnjom tradicijom uživanja u kafi. AmRest je vodeći operater Starbucks kafea u regionu centralne Evrope, a Srbija predstavlja najnovije tržište na kome ova kompanija otvara prvi lokal Starbucks. AmRest je 2016. otvorio prvi Starbucks kafe u Slovačkoj, a sada vodi četiri kafea u Bratislavi, glavnom gradu ove zemlje.

Adam Mularuk, predsednik za Starbucks u kompaniji AmRest, izjavio je: „Veoma nam je drago što smo kroz otvaranje svog prvog lokala u Beogradu u stanju da gostima u Srbiji ponudimo jedinstveno Starbucks iskustvo. Ova zemlja ima bogatu kulturu kafe i unapred se radujemo što postajemo njen deo, te što ćemo posetiocima pružiti mesto gde će moći da uživaju u kvalitetnoj kafi i otkriju našu strast.“

Brend Starbucks je deo portfolija AmRest od 2008. godine, kada je prvi lokal otvoren u Pragu. Ova kompanija trenutno vodi preko 300 Starbucks kafea u sedam zemalja – Poljskoj, Nemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Bugarskoj. Samim tim, AmRest je dobro pozicioniran da uloži svoju stručnost i iskustvo u otvaranje prvog ovakvog lokala u Srbiji.

Dok'n'Ritam Žene u rokenrolu u fokusu 3. Dok’n’Ritam festivala Moussaka_DnR MOUSSAKA na otvaranju 3. DOK’n’RITAM festivala Sheraton Svečano je otvoren prvi Sheraton hotel u Srbiji Fruvita Novi ukus Fruvita ceđenog soka za dame koje žele više & ništa više · · ·