Školski autobus je postao kuća.
PULS GRADA · dizajn

Patrick Schmidt je dugo bio nezaposlen, a kako je živeo u Kaliforniji, gde je i odrastao, rešio je da sebi „za dušu“ napravi malu pokretnu kućicu, od starog školskog autobusa, koji je ranih devedesetih njega i njegove prijatelje svakoga dana vozio u i od škole do kuće. Autobus je našao na rasprodaji, i kupio ga za samo 4500 dolara, da bi potom proveo još tri meseca u mnogobrojnim popravkama i restauraciji, kako bi od nekadašnjeg školskog autobusa stvorio sebi novi dom.

Nakon što je završio sa popravkama i prepravkama autobusa, Patrick Schmidt je rešio da zajedno sa svojim ocem krene na Floridu. Njegovi planovi su bili da na toploj Floridi ostane sve do marta, u nadi da će na putovanju zajedno sa ocem osetiti sva zadovoljstva koja mu kao još uvek mladom čoveku nedostaju.

Potom planira da se u pustolovinu otisne ka Las Vegasu i veoma udaljenom Sijetlu, gde bi možda uspeo da pronađe posao, i ostane da živi neko duže vreme. Kako sam kaže, sticaj okolnosti mu je pomogao da shvati koliko je lep život na točkovima, i kako je zapravo činjenica da se svako malo budite u drugačijem okruženju, lep način da se provede dobar deo života.

Kako je školski autobus postao kućica iz snovaOtvori galeriju
Beoizlog Novi suveniri u Beoizlogu: Duhovita konzumacija Beograda Stolice neobičnih oblika Odmorite se u ustima opakih predatora cover1 Posteri kultnih filmova u stilu vitraža Nove boje za 2016. Pantone: Nove boje za 2016. godinu · · · ·