ŠtarkDedaMraz
U VAZDUHU · promo

Kako bi čarolija novogodišnjih praznika bila prava, potreban je Deda Mraz, a za njega se pobrinuo „Soko Štark”, u želji da se zahvali svim svojim vernim potrošačima, a ponajviše najmlađima. Sve tate i mame, deke i bake, rođaci i prijatelji, biće u mogućnosti da obraduju svoje mališane.

Počevši od 15. decembra pa sve do 30. decembra svi potrošači koji u bilo kojoj od 12 Štark maloprodajnih radnji kupe proizvode u vrednosti od 1500 dinara i više, dobiće priliku da zakažu dolazak Štark Deda Mraza u dom njihovih najmlađih. Kompanija Štark se potrudila da zadrži čaroliju praznika što duže dovodeći Deda Mraza u svaki dom.

I ove godine kompanija Soko Štark se pobrinula da paketiće dobiju ustanove za decu i svojim proizvodima im bar malo ulepša predstojeće praznike. Svake godine kompanija želi da obraduje što veći broj dece i praznike im učini slađim. Obradujte svoje mališane i zakažite termin na vreme, pošto aktivacija traje dok se ne popune svi termini!

456 Visa: Vidite, čujte i osetite evoluciju DOT Barcaffe: Nova dimenzija espresso kafe u vašem domu 78 Naturela sa rogačem i kokosovim šećerom Eucerinneseseri45 Uz Eucerin zima je sjajna · ·