BeFunky-collage (6)
PULS GRADA · moda

Stefan Ristic Studio, predstavlja lookbook nove ženske kolekcije za jesen/zimu 2019. Vođen francuskom rečju „Liberte”, dizajner kolekcijom poručuje da žene više nego ikada treba da budu slobodne od kontrole, ometanja, ograničenja, i podseća ih na njihovo pravo na govor, razmišljanje, kao i oblačenje.

Kolekcija iz mat, preko lak crne prelazi u zagasiti leopard print, a završava se zlatnom bojom. Ramena na odelima su oversize, struk je blago naglašen, a izrez dubok kako bi masculine formi vratio ženstveniji izgled. Egzotični leopard print na svilenom muslinu doprineo je da lepršave haljine sa dekonstruisanim rukavima dobiju luksuzniji izgled. Trenč i pantalone od lakirane kože unose dozu potrebnog seksepila, dok su zlatne drapirane haljine idealne za večernje izlaske.
Pored ženske kolekcije koja broji 10 look-ova, specijalno je izrađena kolekcija nakita koja će kroz kampanju biti predstavljena u narednim danima.

STEFAN RISTIC STUDIO - nova ženska kolekcijaOtvori galeriju

 

BeFunky-collage (4) Revijama autorske mode završen prolećni Perwoll Fashion Week BeFunky-collage (3) Spremni za novu sezonu – Perwoll Fashion Week Monoi02-cover Monoi: Kvalitetan nakit minimalističkog dizajna MODELNAMES_HERO 10 popularnih manekenki koje su promenile ime · · · ·