collage
PULS GRADA · stilistika

Svi znamo koliko su detalji važan segment dobrog stila. Neko voli zanimljive tašne, neko atraktivne ešarpe, a većina dama voli nakit i rado ga nosi. Iako ova reč ima pomalo kitnjast prizvuk, te često umemo da preteramo, istina je da nakit, ukoliko ga nosimo umereno, može biti naš saveznik u postizanju sofisticiranog izgleda i isticanju onog najlepšeg na nama. Kako je poslednjih sezona na snazi minimalizam, mi vam preporučujemo da se opredelite za jedan efektan komad koji će ostaviti utisak, a stejtment minđuše su pravi primer toga.

Mnogi brendovi u svojoj ponudi imaju široku paletu modela, te možete birati između onih u obliku bisernih kapljica ili zlatnih diskova, glomaznih alki, modela sa zlatnim ili srebrnim detaljima, ili, pak, naušnica na klipsu koje odišu vintidž notom. U svakom slučaju, svaki od ovih modela zanimljiv je na svoj način, tako da će vaša letnja izdanja sigurno podići na viši nivo.

U zavisnosti od stila koji negujete, možete ih nositi tokom dana kako biste „razbili” strog poslovni izgled,  tokom letnjih večeri i šetnji kao dodatak romantičnim haljinama, tokom noćnog provoda za dozu glamura, ili pak na venčanjima gde će nadograditi vaš celokupan izgled i učiniti da se izdvojite među ostalim zvanicama. U našoj galeriji pogledajte neke od aktuelnih modela i odaberite svoj omiljeni.

Stejtment minđuše koje ćemo nositi ovog letaOtvori galeriju
what-to-wear-to-concerts-125519-1527069088262-main.500x0c 5 ležernih modnih kombinacija za odlazak na koncert www.sheknows.com 5 stvari koje bi maturanti trebalo da izbegavaju cover Muške čarape: Elementarna edukacija i korisni saveti 5a940a1ddc2b3_p9iUxAb__605 15 modnih katastrofa koje su se zaista desile · · ·