Steve Madden
PULS GRADA · moda

Inspiracija za novu kolekciju brenda Steve Madden pronađena je u pokretu i napretku, a inspirisana avanturom i osećajem zajedništva koje nam donose svakodnevne aktivnosti. Kroz uspone i padove, uspehe i neuspehe, Steve Madden se zalaže za napredak u haotičnom svetu ispunjenom savršenim nesavršenostima!

Isticati se znači uklopiti se, zato ove jeseni budite strastveni, otporni i smeli…

ANIMAL PRINT
Kolekcija sa animal printom savršen je način da pokažete vašu divlju stranu. Deanna cipele sa zmijskim printom i Daisie-l leopard salonke daće vašem modnom stilu prefinjenu seksi notu, dok će zmijske Humble i Cafe čizme istaći vašu ženstvenost. Uz to, preporučujemo i krzneni Bminnie ranac koji će se savršeno uklopiti sa celokupnim animal printom.

ISTAKNITE SE NA ŠTIKLAMA
Nova kolekcija će upotpuniti stil svake poslovne žene, jer će u visokim štiklama poput Marcy, Dolly ili Felicity stvoriti, a privlačnost istaknite SCRUNCH čizmama do kolena. Dodatno pokažite vašu moć sa BHODA torbom.

ČIZME SA STILOM
Nove tehnološke izume, neočekivane teksture i metalne detalje brend Steve Madden uklopio je u dizajn ovosezonske kolekcije cipela. Preporučujemo Hills čizme sa karakterističnim rastegljivim gornjim delom, Conspire čizme sa izrezima i metalnim nitnama kao i Bam čizme sa crvenom čipkom, posebno će naglasiti vaš stil.

PATIKE SA VISOKIM ĐONOM
Koračajte napred uzdignute glave noseći patike sa visokim đonom. Neka vaš izbor budu Memory patike u beloj ili roze boji, ili Cliff model sa smelim šarama, a Bselma ranac je savršen dodatak svim modelima.

Ove jeseni budite strastveniOtvori galeriju
collage Hit pantalone za dane pred nama cover Obavezni asesoari za jesen 2018. UGG AW2018 UGG Collective: Novi klinci u jesenjoj kolekciji hbz-bella-hadid-0925o-splash-index-1537909301 Modni stil Bele Hadid: Najbolje od najbolje · · · ·