ECN_15448_Hyaluron_Filler_CC_Cream_14_PR
U VAZDUHU · promo

Povod okupljanja predstavnika lifestyle medija u elegantnom okruženju Hotela Constantine the Great u Beogradu bilo je predstavljanje novog preparata Eucerin®Hyaluron-Filler linije – Eucerin® HYALURON-FILLER CC krema, prvog dermokozmetičkog preparata za trenutno ujednačavanje tena, koji ujedno popunjava i bore.

Istorijat razvoja takozvanih AA, BB i CC krema, inovativnu kombinacije hijaluronske kiseline koju u svojim preparatima koristi Eucerin, kao i višestruke prednosti Eucerin® HYALURON-FILLER CC krema, prisutnima je predstavila mr ph Tatjana Krunić, brend menadžer Eucerin Srbija.

“Eucerin®Hyaluron-Filler linija čini  60%  prodaje Eucerin® preparata za borbu protiv starenja kože i čak 29% svih preparata za negu lica. To znači da je, pored kliničkih ispitivanja, efikasnost ove linije dokazana i na tržištu. Dolazak Eucerin®Hyaluron-Filler CC krema u sazvežđe ove linije, samo će učvrstiti Eucerin®Hyaluron-Filler na tronu uspešnosti, jer sada ova linija, koja postoji još od 2006.godine, sadrži sve preparate koji su neophodni savremenoj ženi za postizanje trenutnih i dugotrajnih rezultata u borbi protiv  znakova neminovnog  procesa starenja kože. Eucerin® Hyaluron-Filler CC kreme, sa blagim odrazom obojenih pigmenata i jedinstvenom formulacijom hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i bioaktivnog saponina, zadovoljavaju potrebe za dobro podnošljivom negom protiv bora koja istovremeno i ujednačava boju tena. Zahvaljujući tome one predstavljaju, rekla bih, ostavarenje sna sveke žene da jednim potezom zaokruži jutarnju rutinu nege i lepote”, rekla je Tatjana Krunić.

Na skupu je naglašeno da na starenje kože utiču mnogobrojni genetski, biološki, kao i spoljašnji faktori poput  neodogovornog izlaganja negativnom sunčevom zračenju i zagađenje vazduha, ali i stil života u koji spadaju, pušenje, stres i neadekvatna nega. Prednost  Eucerin Hyaluron-Filler CC krema je upravo u tome, istakli su predstavnici Eucerin Srbija, što u savremenom, užurbanom načinu života pružaju jednostavno rešenje za zadovoljavanje svih potreba adekvatne nege – efikasnu borbu protiv starenja i hidrataciju – a koži trenutno pružaju prefinjen i  ujednačen izgled.

 

Popusti 1.000 Super cena u IDEI i Mercatoru uz Super Karticu Novi Plazma proizvodni pogon Bambi: Otvorena nova Plazma proizvodna linija Vladimir Ceković i Dejan Mijajlović Upoznajte najhumanijeg ugostitelja u Srbiji Cool Vegeta druženje Cool Vegeta druženje