collage
PULS GRADA · aktuelno

Za sve ljubitelje serije „Twin Peaks”, imamo lepe vesti. Naime, kolekcija jesen/zima 2018 brenda H&M spoj je komada koje svaka žena treba da ima u svom garderoberu i muških krojeva koje smo imali priliku da gledamo u ovoj popularnoj televizijskoj seriji. Modeli, koji su već u prodaji, donose prizvuk prošlosti i smele varijacije.

Svima nama ponekad ponestane ideja, boja i energije, te se okrećemo slikama sa malih ekrana i slikama koje se kao asocijacije nižu iz popularne kulture u nadi da će nas nadahnuti i probuditi nešto sveže i novo u nama. Upravo tom idejom vodio se kreativni tim skandinavske modne marke tokom osmišljavanja nove kolekcije, a rezultat su: neonski pink materijal, odela i komadi inspirisani muškom modom. U galeriji koja sledi pogledajte šta se sve lepo krije na rafovima njihovih radnji, te isplanirajte svoju jesenju kupovinu.

H&M kolekcija za jesen/zimu 2018Otvori galeriju

collage Najlepše toalete sa dodele Emi nagrada Mladi lideri Otvoren konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera ava-gardner-sinatra-1953-153657611911-1000x500 Kada je Madrid bio Holivud best-in-lgbt-fiction-750x422_1 7 najboljih LGBTQ romana svih vremena · · · ·