Advanced Style
PULS GRADA · moda

O jedinstvenosti, slobodama i kreativnosti svedoče street – style blogovi sa svih krajeva sveta, ali da starosnih granica nema kada je stil u pitanju pokazuje Advanced Style blog čije su glavne akterke navršile šestu deceniju života.

Njujorški fotograf Ari Seth Cohen veruje da i u svetu mode mudrost dolazi sa godinama. Na stranicama svog bloga uči nas poštovanju prema starijima i prenosi da mnogo toga od njih možemo da naučimo, a naročito kako da živimo život punim plućima. Advaned Style dame (i poneki gospodin) imaju decenije iskustva iza sebe i prednosti samospoznaje. U godinama su kada znaju šta žele, znaju u čemu se dobro osećaju i apsolutno ih briga šta drugi misle o tome.

Inspiraciju za blog Ari je našao u prijateljstvu sa svojom bakom. Njen pogled na život potražio je u njenim vršnjacima na živopisnim ulicama Njujorka. Svaki post praćen je sa par redaka o životu aktera, zabeležen je u želji da se i drugi podstaknu da se dobro osećaju u svojim godinama, koje god one bile.

Do sada je realizovana modna kolekcija novozelandskog dizajnera koja krasi neke od čestih gošća Advanced Style stranica, slikovnica, „best of“ knjiga fotografija i ličnih priča, a nakon tri godine snimanja u završnoj fazi je i Advanced Style dokumentarac gde ove dame direktno prenose svoj dinamičan pogled na život.

Stil dama sa bloga Advanced Style pogledajte u našoj galeriji:

Advanced StyleOtvori galeriju

Sarah Jessica Parker Sarah Jessica Parker dizajnira cipele Barneys kampanja za proleće 2014. godine Transseksualni modeli u novoj kampanji za robnu kuću Barneys Nemci u uniformama duginih boja Zimske modne olimpijske igre Zimske kape Zimske kape – različitih boja, oblika i stilova