Johnny Depp prodaje imanje
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Legendarni glumac Johnny Depp nedavno je putem svojih PR kanala objavio kako prodaje svoju kuću na imanju na jugu Francuske. Zapravo reč je o omanjem selu, koje je sve do sada bilo u vlasništvu slavnog glumca, a sada bi njegov vlasnik mogao da postane svako ko voli Sen Trope i ima 16,5 miliona funti u džepu!

Onaj srećnik koji se reši, da otvori svoju kasicu-prasicu i iz nje izbroji toliki novac, ne samo da će kupiti imanje u kojem je nekada živela legenda evropskog i svetskog filma, već će pride dobiti i više od 10 zgrada, uređenih prema glumčevom boemskom ukusu. Od knjiga, preko umetničkih sela i splava, ovo je mesto gde je Depp davne 2001. pobegao od holivudske ujdurme i pokušao da sreću pronađe na ogromnom idiličnom francuskom imanju, zajedno sa tadašnjom suprugom, francuskom glumicom i pevačicom Vanessom Paradis.

Od nekretnina, Depp u svom posedu ima privatno selo Le Plan-de-la-Tour, koje ima nekoliko kamenih kuća još iz davne 1812. kao i glavnu kuću, koja podrazumeva i par gostujućih i manjih rezidencijalnih objekata. Kako ne biste pomislili da kupovina ovakvog poseda podrazumeva išta obično, u selu čiji biste vlasnik mogli da postanete možete da uživate u neobičnom podrumu vina, koji je Depp izgradio po uzoru na pećinu iz filma Pirati s Kariba, da obiđete seosku crkvu u kojoj je moguće i prenoćiti, da uživate u baru ili restoranu koji ovde takođe postoje!

Za slučaj da niste znali, Johnny Depp se bavi i umetnošću, dakle slika i zbog toga je sebi napravio i mali studio u kojem će, ako je verovati agentima za nekretnine, slavni glumac ostavio neke od svojih radova koje nije želeo da ponese u novu kuću. Park i veliki bazen su naravno takođe u sklopu glavne kuće. Prema rečima Alexandera Krafta, vođi Sotheby agencije za trgovinu nekretninama, Depp je rešio da „zatvori jedno poglavlje u svom životu, i krene dalje“. Nek’ mu je sa srećom, a onih 16,5 miliona funti će sigurno u tome pomoći!

Praško kvadrijenale Veliki uspeh Srbije na Praškom kvadrijenalu Zelena škola Škole u Njujorku koriste solarne panele Majušni stanovi u Japanu Malo i neudobno – sobe u kojima žive ljudi u Japanu Smart Living Challenge Postanite član srpskog SMART LIVING CHALLENGE tima · · · ·