STR8 promocija
U VAZDUHU · promo

Brend STR8, koji je verni pratilac muškaraca već 18 godina, rešio je da pokrene kampanju koja će ohrabriti muškarce da otkriju svoju “istinu”.

Povodom početka nove #SprayYourTruth kampanje i lansiranja nove Live True linije organizovano je STR8 druženje u modernom berbersko-frizerskom salonu Pinch na Dorćolu. Cilj ovakvog programa bio je da se na zanimljiv i drugačiji način u neformalnoj i opuštenoj atmosferi predstavi nova kampanja.

Druženju su se odazvali i poznati mladi influenseri i jutjuberi: Aleksandar Leštarić (Srpski tutorijali), Stuberi, Andrija Jović, Tricky i Marko Đurić koji su uživali u sređivanju i sa prisutnima podelili i neke istine iz privatnog života.

STR8 poziva sve muškarce da učestvuju u #sprayyourtruth konkursu, pokažu da žive život po svojim pravilima i otkriju svima šta je to što ih najviše definiše i pokreće.

Takve su stvari najčešće skrivene daleko od javnosti, pa su baš zato i ovom prilikom one centar interesovanja! STR8 podržava svakog muškarca u praćenju svojih strasti i ambicija kao najvažnije avanture života. Svi oni koji budu želeli da podele svoje “istine” moći će to da učine registracijom na sajtu www.sprayyourtruth.com koja im može doneti neverovatne nagrade.

Prom Queen 2016: U susret maturi Prom Queen 2016: U susret maturi Dusan Kovacevic EXIT i Dragana Savic HEINEKEN Srbija Heineken® je zvanično pivo EXIT festivala Academic to Business Nagradni konkurs „Academic To Business“ za studente i preduzetnike iz Beograda otvoren do 8. maja Zemun park Najbolji aprilski šoping je u Zemun parku · · · · ·