Straftalogofotkaspolja
U VAZDUHU · grad

Štrafta te vodi tačno tamo gde se spajaju rokenrol i moderne tendencije. Tamo gde u jedinstvenom prostoru možeš da đuskaš do ranih jutarnjih časova uz najbolje bendove i DJ-eve.

Klub se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Admirala Geprata 14. London na minut od Londona. Najzgodnija Beograđanka na minut od Beograđanke. Ekipa koja stoji iza ovog kluba nastala je fuzijom odgovornih za dobru zabavu na mestima kao što su Šlep, Peron, Kenozoik i Vračar Rocks. Ceo projekat je nastao sa željom da se stvori nova, sigurna kuća za sve željne dobre zabave bez koketiranja sa domaćim mejnstrimom i narodnjacima. Enterijer je takav da se prostor iz barske atmosfere na početku večeri vrlo lako transformiše u savremeni noćni klub, a posebno se ističe rasveta koja je unikatna i namenski je pravljena baš za ovaj prostor. Ozvučenje najnovije generacije omogućava uživanje u savršenom zvuku.

Muzika je ključni faktor svakog kluba, pa tako i Štrafte. Sredom i četvrtkom organizuju se koncerti i večeri posvećene određenim muzičkim žanrovima dok su petak i subota rezervisani za nastupe najpopularnijih beogradskih DJ-eva koji su i rezidenti kluba – Marko Gengbenger, Ognjen Krstić, Me-High-Low, Bege Fank, Nebojša Intruder… Radno vreme kluba je sredom i četvrtkom od 21h do 2h iza ponoći, a petkom i subotom od 22h do 5 ujutro.

Štrafta u Štraftu!

Voždovačke kapije Voždove kapije – osigurajte svoj miran život cover insta_ivan Kafe Šupa: Nova beogradska oaza IMG_1863 I u Beogradu se može jesti „Ruby” čokolada DJB_8188 Umetnička instalacija – korak ka zelenijem Zelenom vencu · · ·