Leaf Greener na pariskoj nedelji mode
PULS GRADA · moda

Gledate fotografije sa Pariske nedelje mode i pitate se – kakvo li je vreme u gradu svetlosti? Istini za volju, vreme je promenljivo, pa se sneg pojavljuje u neočekivanim godišnjim dobima, baš kao i sunce. Iako pripremane mesecima unazad, toalete i odevne kombinacije koje su planirane za svečanu sedmicu sredinom leta, morale su da ostanu u ormarima. Ništa od tropskih vrućina, pozdravite street style kaputiće i jaknice!

Street style je ovih dana u Parizu promenljiv, baš ako i ovo leto, za koje niko, pre nego što pogleda datum u kalendaru ne može da tvrdi o kojem se godišnjem dobu radi. Samo najhrabrije su pokazale gole noge i trendi mini suknje, ostali su se zadovoljili klasičnim mantilima – prolećnim, koji se nose i u jesen, a evo ove godine i u sred leta. Nepromenljiva kategorija, kao i uvek do sada bio je Karl Lagerfeld, ali to se i očekivalo.

Anna Dello RussoOtvori galeriju
"Ah" modna marka za pse Mikser House predstavlja kreativni brend za pse „Ah!“ Chanel Chanel i Dior Couture revije za jesen-zimu 2014. Kako se nekad putovalo sa stilom Kako se nekad putovalo sa stilom Dree Hemingway za Liu Jo Dree Hemingway – novo zaštitno lice brenda Liu Jo · · ·