Teškoće u odrastanju žena
U VAZDUHU · urban flash

Odrastati nije lako ali ume da bude dramatično. Odrastati kao žena dodatan je balast je društvo nekada svesno a nekada ne pokazuje priličan stepen netolerancije prema onima koje nazivaju osobama „nežnijeg pola“.

U svojoj novoj knjizi o odrastanju i takozvanom zrelom dobu autorka Sara Andersen koristila je simpatičnu formu stripa da svetu ilustruje šta znači prolaziti kroz različite životne faze od kojih svaka sa sobom nosi nove izazove, probleme i iskušenja.

Andersenova pokazuje da ma kako nas socijalni pritisci učili i ma koliko nas ubeđivali da se zrelost stiče, ona se više pronalazi. Zrelo doba je poput dragulja koji se otkriva kroz brojna iskustva, a ostavlja veštima dovoljno prostora da zauvek budu pomalo i deca iako su odavno prevalili četrdesetu.

Ilustracije u vidu stripa koje smo za vas ovde izdvojili lako ćete razumeti jer one na jednostavan način komuniciraju sa onim što svakodnevno doživljavate. Nije lako biti odrasla žena, pojasnila je i namerila da nam poruči umetnica, ali njeni radovi potvrđuju da borba pored srčanosti mora da ima i elemente humora, jer kome ćete se nasmejati ako ne najpre sebi!

Problemi interneta i zabavljanjaOtvori galeriju
Vandalizam nevinog karaktera Tanka linija između vandalizma i aktivizma Kad momci kupuju šminku Zašto dečko ne treba da vam kupuje šminku Šta sve može biti seksi Na svakom meridijanu nešto je drugo privlačno Tate i ćerke Ilustracije od kojih se tope srca – kako se vole očevi i kćerke · · · ·