io
U VAZDUHU · urban flash

Studenti, počela je nova školska godina. Za neke prva, neki se nadaju poslednja. Pojedini su čak i srećni što će se vratiti na predavanja, dok većina nije preterano željna knjige.

Jeste li spremni za novu godinu studija? Čuli ste sigurno da su studije najlepše vreme u životu. Kako se vama to čini dok jurite bodove, sedite na besmislenim predavanjima, grizete nokte dok ne dođe vaš red na usmenom ispitu? Studentski život je mešavina svega, i dobrog i lošeg. Sve je zanimljivije od učenja, ali društvo je nikad bolje.

Činjenica je da ćeš vremenom slušati ono što te zaista interesuje i da ćeš nešto naučiti. Čak ćeš i voleti neke predmete. Onda onaj osećaj kad položiš najteži ispit pa ti se čini da možeš sve na svetu. Ali tu je i osećaj slomljenosti kada po peti put padnete na istom ispitu. Ili neprospavana noć pred ispit, ko to nije uradio taj nije ni studirao! Ili kad ostaneš bez novca a nemaš ni hrane pa se snalaziš u nepoznatom gradu, to je zaista zanimljivo iskustvo. Ili kad hoćeš da jedeš nešto a nemaš ništa, samo neko povrće od pre tri nedelje, ali nema veze. Ili kad izvučeš baš pitanje koje nisi prešao. U našoj galeriji pogledajte još neke isečke iz studentskog života.

Studentski život u slikamaOtvori galeriju
zu Fudbalski teren neobičnog oblika zu Zašto doživimo deža vi? uz Šta radimo prvog a šta 101. dana na poslu zu Šta najviše iritira na prvom sastanku? ·