ju
U VAZDUHU · urban flash

Sigurno oko sebe vidite gomilu stvari svakog dana ali ne znate čemu služe. Ili ste neke stvari pogrešno koristili. Jedan od najboljih primera za to je mali džep na farmerkama. Ali on je samo „vrh ledenog brega“ ima takvih sitnica na tone…

Čemu služi mali džep na farmerkama? Naravno, većina će reći da je tu da bi se tu držali kondomi. To ipak nije bila njegova prvobitna namena. Kada su stvorene farmerke, 1873. godine, mali džep je služio da se u njemu drži sat.

Znate komadiće materijala koje dobijete kada kupite novu stvar, obično su spakovani sa rezervnim dugmetom. Njihova namena nije da nešto zašijete već da proverite na tom parčetu tkanine kako će reagovati sa izbeljivačem i kada se peru na različitim temperaturama.

Rupa na kašiki za špagete služi da stavite tačno onoliko špageta koliko se smatra da je dovoljno za jednu osobu. Neko naravno može da pojede više ili manje, ali u proseku, to je mera.

One dodatne rupice za pertle na patikama su dizajnirane sa sjanim ciljem- treba da fiksiraju vašu patiku za nogu i treba da spreče gležanj da se izvrne dok se bavite sportom. Više o tome pogledajte u videu ovde.

Kada smo koristili gumicu za brisanje koja je imala roze i plavi deo mislili smo da je plavi deo za brisanje tragova hemijske. Kada je gumica stvorena nije tako bilo. Roze deo je brisao tragove sa papira ali su često ostajali tragovi sa druge strane papira. Plavi deo je trebalo da briše sve te tragove na poleđini.

uz Ružne navike koje mogu dovesti do razvoda zt Šta nas nervira kad odemo na piće? zu Kako da budete najmoćnija u prostoriji bowie Poznati koji su od ranije poznati policiji ·