žene
U VAZDUHU · urban flash

Kada uđete u ženski toalet petkom uveče, u nekom klubu ili kafiću, verovatno ćete primetiti dve stvari: jedna devojka detaljno popravlja dekolte gledajući se u ogledalo a druga, iza nje, pokušava da „uhvati“ malo ogledala da bi proverila mrlje od karmina na zubima. Na zid je naslonjena devojka koja šalje poruke kako joj je dosadno, a druge dve koje čekaju red za toalet počele su da dele komplimente jedna drugoj. Ako ovakvoj sceni niste makar jednom svedočile, onda ste živele na Severnom polu…

A u muškom toaletu, vrata su odškrinuta, polu mrak je, i svi su došli istim poslom, koji kad obave, ćutke izalaze. Naravno, ovo jeste generalizovano. Niti su sve žene opsednute izgledom niti su svi muškarci ćutljivi. Ali, uopšteno govoreći, i malo da se zabavimo, možemo da izdvojimo stvari koje žene rade u javnim toaletima a muškarci ne.

1. „Ima neko uložak/tampon?“
Ovo se sigurno svima desilo. Menstruacija je stigla u onom trenutku kada ste u klubu i nemate pri ruci tampon ili uložak. I onda, sledi potraga za onim što vam je hino potrebno, a pitanje upućujete svima. Ko ima uložak ili tampon? I sigurno je da barem jedna devojka uvek ima ono što je potrebno. Hvala joj.

2. Komplimenti od pijane devojke
Okej, to je onaj trenutak kada nepoznata, verovatno pripita devojka krene da se divi tvom izgledu, odeći, boji kose. A onda ti počneš srdačno da se zahvaljuješ.

3. Briga da li si ostavila tampon/uložak u kabini
Da, trenutak kada konačno dočekaš red, završiš šta imaš, izađeš iz kabine, izađeš iz toaleta, i, negde kod šanka shvatiš- na dasci WC šolje je možda tvoj tampon/uložak. Neprijatno.

4. Brijanje pazuha na suvo
Naravno, ne rade ovo sve žene, ali, ima i onih koje u trenutku kada su sasvim skockane, a tik pre nego što izađu iz kuće shvate da su rukavi na majici prekratki i da bi dlake možda mogle da budu otkrivene, kao pravi ružni uljez! Ništa zato, brijač u ruke i jednim pokretom preko pazuha, i eto. Boli, ali nema se vremena.

5. U toalet sa drugaricom
Ako jedna ide u toalet, idete zajedno. A i nikada se ne zna koga sve možete da sretnete u redu za toalet ili na putu do njega.

Woman w/surprised look Zanimljive činjenice o Danu zaljubljenih koje niste znali sb Najbolje Super Bowl reklame 2017. godine Japanski sindrom (exciteindonesia.files.wordpress.com) Zašto neki sindromi nose imena svetskih metropola? onsen Peškir Onsen: Konačno peškir koji se brzo suši · ·