page-plaza
U VAZDUHU · urban flash

Leto još nije zvanično počelo, ali vrućine svakako jesu. Većina vas je već sigurno krenula da planira godišnji odmor, a ne sumnjamo da pri izboru destinacije za letovanje obraćate veliku pažnju na to kakve su plaže u datom mestu. Neki vole peskovite plaže, dok drugi preferiraju šljunak. Neki se bolje osećaju u uređenim plažama, a za druge su one dosadne i više vole one divlje i manje posećene plaže.

Svi pak očekuju sunce, mir i more. Kada jednom dođu na plažu, međutim, može ih sačekati i dosta drugih (ne)prijatnih iznenađenja. Naša galerija je puna takvih primera bizarnih situacija s kojima su se suočili posetioci plaža širom sveta. Među fotografijama ćete videti jednu koja prikazuje japanke koje su bravom za bicikl zaključane za gelender, ali i onu na kojoj je ptica u pravom trenutku odlučila da jednom momku uprapasti sliku sladoleda za Instagram.

Pogledajte u nastavku kako izlgedaju ove i još mnoge druge zabavne slike sa svetskih plaža.

Stvarno svašta se može videti na plažiOtvori galeriju
skyscraper-3184798_1920 Ovaj grad ima najgoru politiku odmora u svetu BeFunky-collage Pronađi posao i provedi Leto #za5 pjimage (75) Vlasnici mačaka su inteligentniji od vlasnika pasa pjimage (76) Ove svakodnevne navike ubijaju vezu · · · ·