IMG_8467 cover
PULS GRADA · gastro

Omiljena destinacija za sve ljubitelje burgera u ovaj deo godine ulazi sa nizom noviteta koji mame osmeh i golicaju nepca.

Sam lokal osvežen je efektnim žutim detaljima i novim logoom, otvoren je i mini shop sa brendiranim artiklima (platnene torbe, majice, kačketi), a sve te interesantne intervencije donose još prijatniju i opušteniju atmosferu naročito tokom dana. Nove tendencije primetne su i na meniju gde je fokus na burgere, burgere i burgere uz neobične, moćne kombinacije sa krompirićima. Ono što je takođe novitet je zaokret ka autentičnim domaćim proizvodima (krompir iz Ivanjice, meso iz Šumadije, kobasice iz Srema), a kao i od samog početka ovde se sve priprema sveže i bez dodataka aditiva, sa posebnim osvrtom na kvalitet mesa i svežinu zemički.

Burgeri koje ste voleli i dalje su u ponudi, neki sa finim transformacijama kao i neki sasvim novi kao što je dupli The Beast, a poseban novitet je burger koji je kreirao Sergej Trifunović, fino pikantan sa ručno mrvljenom pančetom, brijem, rukolom, senf med sosom sa čilijem, od čije prodaje se prihod donira u dobrotvorne svrhe. Ovog puta probali smo specijalnu Christmas verziju sa hrskavom pančetom, crvenim kupusom i suvim šljivama dinstanim u Porto vinu koja donosi sjajnu i sočnu fuziju ukusa kojima slatkoća šljive dodaje lucidnu notu. Savršena pratnja bili su Salchipapas krompirići sa domaćom dimljenom kobasicom i BBQ mayo sosom, a prijatna poslastica Hottie topli brauni sa organskim vanila sladoledom. U karti pića dominiraju lokalna craft piva Kabinet i Tron, za zagrevanje tu su četiri vrste odličnih rakija a za osveženje organski sokovi iz Srbije, dok ljubazno osoblje i efektan način serviranja savršeno zaokružuju Submarine urban burger priču.

14956654_1148849381863054_6996855493881241158_n cover Predozi za praznike iz Home Made Company bg Beograd: Najbolji restorani sudeći po fotkama sa Instagrama cover Čarobni bejgl Kitchen Bar 27 Kitchen bar 27: Prava internacionalna kuhinja ·