Samantha Fortenberry
fotografija

„Suds and Smiles“ ili sapunica i osmesi je poruka serije fotografija Samanthe Fortenberry, a njeni modeli se bezbrižno brčkaju, smeju i relaksiraju, i mogu samo da se slože sa maštovitom kreatorkom ovog projekta. Goli ljudi, delimično potopljeni u kadu i sapunicu samo su delimično prekriveni, ali istini za volju na Samanthinim fotografijama – više je toga otkriveno nego skriveno!

Iz ptičije perspektive Samantha Fortenberry je uradila seriju neobičnih fotografija koje prikazuju ljude koji imaju trenutak u kupatilu samo za sebe.

O njihovim životima, karijerama i izborima možemo samo da nagađamo, na osnovu fizičkog izgleda i predmeta koji okružuju kadu u kojoj leže. Neki od njih piju, neki puše, neki samo uživaju u toploj vodi i sapunici, i to je trenutak koji je umetnica naročito želela da naglasi. Prirodno ljudsko telo, lepo je samo po sebi, bez obzira na proporcije i idealne mere.

Samantha Fortenberry - sapunica i osmesiOtvori galeriju
Harlem 1970. Sedamdesete na ulicama Harlema Poznati u '90-im Instagram: Retke fotografije zvezda iz ’90-ih Romi na moru Raj u sred siromaštva Selfie star i do 100 godina Selfiji poznatih osoba u poslednjih 100 godina ·