cover
KULTURA · fotografija

Skijanje na sladoledu, pomfrit u paklici cigara, motorna testera koja seče sir, bager koji uzima kugle sladoleda. Ove nadrealne slike nisu nastale kao rezultat manipulacija u Photoshopu, već su delo dizajnera Stephena McMennamya koji je gledao da pronađe slike sa sličnim jednostavnim pozadinama i spoji ih na kreativan način.

Fotografije su načinjene sa Iphoneom, a ponekad i uz pomoć dronova. McMennamy je izjavio da se njegov rad svodi na traženje stvari koje bi zajedno izgledale interesantne i čijim spajanjem bi se napravio dobar kontrast.

Sulude kombinacije fotografijaOtvori galeriju
Kako da napravite savršene fotografije na ovogodišnjem odmoru Kako da napravite savršene fotografije na ovogodišnjem odmoru Jezive fotografije napuštenih zabavnih parkova Jezive fotografije napuštenih zabavnih parkova Gwyneth Paltrow, James Rebhorn, Matt Damon, “The Talented Mr. Ripley” Vencija, Italija 1998 Na snimanju sa holivudskim zvezdama Windows of the World André Vicente Gonçalves (Windows of the World): Foto-serija posvećena prozorima širom sveta ·