cover
U VAZDUHU · pop trash

Da su i poznati samo ljudi primećujemo učeći na njihovim greškama. Dovoljno je da pogledate samo neke od tetovaža zvezda sa malih ekrana. Od onih glupavih na licu, gramatički neispravnih i ljubavnih fejlova, evo nekoliko primera zbog kojih ćete dobro razmisliti pre nego što se opružite na sto za tetoviranje. I još jedan detalj: tetovaže su zauvek!

Mike Tyson

Možda i najnepopularnije mesto za tetovaže jeste lice. Osim što je očigledno, napadno i uočljivo, retko kad (ako uopšte) izgleda dobro. Primer takvog fejla je ratoborni Mike. Maorski tribal koji ide oko njegovog levog oka istetovirao je još davne 2003. godine. Malo čudan izbor s obzirom da Tayson za početak nema ama baš nikakve veze sa maorskom kulturom, pa je čudno što nije mogao da izabere neko malo diskretnije mesto za ovu šaru.

Hayden Panettiere

Deco učite u školi! Jednog dana vaše bežanje i izbegavanje časova jezika može vam se obiti o glavu, ili u slučaju ove glumice – u lošu tetovažu. Na italijanskom je želela da napiše “Vivere senza rimpianti”, što znači “Živeti bez kajanja”, i ne bi li to bilo lepo da tattoo majstor nije ubacio nepotrebno slovo viška u reč “rimipianti”. Oh Hayden, izgleda da su kajanja ipak neizbežna!

Kat Von D

Kažu da ljubav tera ljude da čine čudne stvari, ali neko ko je svetski poznat i cenjen tattoo majstor, kao što je Kat, trebalo bi da zna mnogo bolje. Naime, ona je nakon kratkog zabavljanja sa ozloglašenim momkom Jesseom Jamesom (bivši muž Sandre Bullock, kojoj je svojim ponašanjem slomio srce) istetovirala njegov portet iz detinjstva, da bi se samo par meseci kasnije razišli. Na svu sreću, Kat ima toliko tetovaža na sebi da Jesse nije toliko primetan.

Steve O

Ovaj, hajde da kažemo “glumac”, a pre svega jedan od protagonista “Jackassa”, ima gomilu naškrabanih i nasumičnih tetovaža. Ali ona koja zaista upada u oči jeste njegov portret preko čitavih leđa ispod koga piše “Yeah dude, I rock!” Ma kako da ne, ali dobro, nije ovo prva nasumična glupost koju je Steve izveo, a bojim se ni poslednja.

Johnny Deep

Oval legendarni glumac nesumnjivo će ući u istoriju filma, ali i glupih tetovaža. Još jedan primer propale ljubavi oslikao se upravo na Johnnyju. U periodu kada se zabavljao sa Winonom Ryder istetovirao je “Winona Forever”; međutim, trebalo je da zna da ništa ne traje večno. Nakon što se ljubavna idila završila, Winona se pretvorila u “Wino Forever”. Ako se Wino u ovom slučaju odnosi na vino, to je već nešto s čim možemo da se složimo da je zauvek.

Lil Wayne

Reper čuven po svojim provokativnim tekstovima i stavovima, nije razočarao ni kada su tetovaže u pitanju. Njegovo lice “krase”: krst između obrva, oko na bradi, arapski natpis sa greškama, zvezdice, brojevi, reči na slepoočnicama i suze. Možda samo ovo poslednje ima smisla…

Ryan Cabrera

Svi mi volimo Ryana Goselinga, ali muzičar Ryan Cabrera izgleda za nijansu više. Ne zna se da li zbog toga što dele isto ime, ili zbog toga što je toliki poštovalac lika i dela glumca, te mu se ovaj našao istetoviran na nozi. Činjenica je da svi znaju za Goselinga, pa će se pitati ko je ovaj momak koji ga je istetovirao?! Žao mi te je Cabrera, ali više poradi na svojoj muzici, nego na tetovažama.

Justin Biber

Poznati muzičar i super star u svojoj je mladosti postigao neverovatan uspeh, kao i broj tetovaža. Tu je: kruna, Hristov portret, krst, važni datumi, džokerov lik, reč love, hebrejski simboli, violinski ključ, kompas, oko, sova, glava indijanca… Nađe se za svakog po nešto u ovoj šizofrenoj slikovnici neiživljenog deteta. Teško je izdvojiti nešto iz ove skupine tetovaža, ali možda ruke sklopljene u poziciji za molitvu, koje štrče iz njegovog stopala, što bi rekli mladi – pobeđuju!

Gucci Mane

Možda pobednik kada su tetovaže na licu u pitanju jeste ovaj reper. Nakon lečenja u instituciji za odvikavanje od droga i opijata, Gucci je rešio da se časti sladoledom, pa ga je tako istetovirao na licu. Pozamašni kornet na kome stoji “brrr” krase tri kugle iz kojih izlaze crvene munje. Baš je to slatko, ali izgleda da je glupost neizlečiva.

Zosia Mamet

Glumica u poznatoj seriji “Girls” prepoznatljiva je po svom upečatljivom stilu, kako na malim ekranima, tako i van njega. Zbog toga se ova tetovaža srca koja ide preko čitavog desnog dlana uklapa u stajling. Nije tipično mesto za bilo koju tetovažu, ali Zosia je simpatična pa joj se da oprostiti. Doduše, sledeći put nek se pljesne po čelu istim tim dlanom pre nego što ode pod tattoo iglu.

Keanu Reeves Fuck you Keanu, ko god da si! S.A.R.S Uvod u srpski normcore Taste of Streep Taste of Streep: Ako ste gladni Meryl Streep, pratite ovaj Instagram nalog Najgore haljine na dodeli Oskara 12 haljina sa dodele Oskara za koje mnogi kažu da su bezveze, ali… ·