SK-4. rodj-KV-web
PULS GRADA · shopping

Povodom proslave četvrtog rođendana, Super Kartica od 13. do 17. maja sve svoje verne korisnike nagrađuje poklon bodovima i super rođendanskim popustima. Tokom proslave, Superkartičari će moći da osvoje dvostruko, trostruko i četvorostruko više bodova za kupovinu kod partnera programa. Pored toga, očekuju ih i super popusti do 15% na super odabrani asortiman.

Duple bodove korisnici mogu ostvariti za kupovinu svih vrsta derivata na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, kao i plaćanjem platnom Super Karticom u mreži partnera Super Kartice. Za kupovinu u IDEA, Roda i Mercator prodavnicama ostvaruju trostruke bodove, dok DDOR poklanja čak četvorostruke bodove za kupovinu novih polisa osiguranja. Super popusti do 10% na celokupnu kupovinu čekaju sve Superkartičare u Intersportu i Modiani, 10% u Galeriji Podova na kupovinu tepiha, dekoracije i kućnog tekstila, 15% u Beautique parfimerijama, specijalno iznenađenje u BENU Apotekama, a u Vipu i popust na elegantni Sony Xperia XA telefon.

Super Kartica poziva sve da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i budu deo slavlja koje donosi pregršt dodatnih pogodnosti. Dovoljno je samo krenuti u kupovinu, jer je Super Kartica uvek uz svoje korisnike kada je to potrebno.

Više informacija o Super Kartica programu lojalnosti i pogodnostima za članove, nalaze se na veb strani.

page_cover 10 kreativnih proizvoda talentovanih dizajnera Qled TV Najnoviji Samsungovi QLED televizori dostupni u Srbiji covernikeair Air Sock Racer Ultra Flyknit stižu u TIKE shop Big Fashion Big Fashion – novi tržni centar već radi · · · · · · ·