Super Mario Run
U VAZDUHU · tech/web

Neko voli muziku, neko filmove ili modu, ali oni koji vole video-igrice znaju kakva radost se javi svaki put kada se obelodani da se na tržištu pojavilo nešto novo. Budući da je kompanija Nitendo imala velikog uspeha sa igricom Pokemon Go, očigledno je čvrsto rešila da i naredne godine ostane na poziciji broj jedan…

Pre nego što počnete ubrzano da dišete i prelećete pogledom preko ostatka ovog teksta važno je da znate da je igrica Super Mario Run najavljena na velikoj godišnjoj konferenciji kompanije Apple još u septembru, ali smo, eto, morali da sačekamo do danas kako bi neki od nas mogli da počnu i da se igraju. Konkretno ovo znači da igricu za sada još uvek mogu preuzeti samo korisnici Apple tehnologije, dakle oni koji imaju iPhone, iPad ili iPod Touch, dok će ostali (Androidi i Windows) korisnici morati da budu strpljivi još neko vreme.

Pitate se sigurno, šta u ovoj avanturi radi bucmasti vodoinstalater, odnosno šta je potrebno da vi radite? Činjenica je da je ovde Super Mario sam, da se igrica može igrati samo jednom rukom, ali kao što sam naziv kaže, Mario bi morao da trči i bije bitku sa vremenom. Postoji šest različitih svetova u koje možete postaviti svog junaka, i 24 nivoa.

Osnovna priča ili scenario ostaje isti, potrebno je osloboditi princezu koju je kidnapovao Bowser monster. Može se igrati sa jednim ili dva igrača. Za otključavanje svih nivoa biće vam potrebno 10 evra, a kupovina je u ovlašćenim Apple radnjama, dok će za one koji poseduju Androide stvari morati još neko vreme da se krčkaju, jer Nitendo nije izdao zvanično saopštenje kada će u 2017. godini i ostatak sveta, a ne samo Apple korisnici, moći da se zabave.

Automatski nacrt Šta smo to najviše „guglali“ 2016. godine ploča RokBlok: Nov način slušanja vinila-bez gramofona Telekom Srbija_publika na premijeri Teslinog vremeplova Telekom Srbija i Red Communication u samom vrhu Evrope google Google je objavio najpopularnije aplikacije, igrice, pesme, knjige, filmove i serije za 2016. godinu · · ·