cover3
KULTURA · muzika

Supernatural Festival u saradnji sa Gudlajfom poziva vas na proslavu desetog rođendana! U subotu 23. aprila, ljubitelji dnevnog svetla, prirode i muzike biće u prilici da se druže na „Supernatural pikniku“ koji se održava na prostoru Hajdučke česme u Košutnjaku od podneva do 22 časa. Ulaz na festival je besplatan.

Za pozitivne ritmove na proslavi jubilarnog Supernatural Festivala, biće zaduženi DJ-evi koji prate Gudlajf konceptMartin Boltizar, Dušan Predojević i Nikola Vemić.

Gudlajf je jedinstveni koncept koji u poslednje četiri godine propagira ideju „uživanja u životu“ i okuplja različite socijalne grupa na svojim žurkama, razbijajući predrasude. Osnovna vodilja je muzika, prema kojoj Gudlajf pristupa otvoreno, pa su zastupljeni različiti muzički žanrovi, od hip–hopa do tehna. Kristijan Molnar, Mystic styles, Beyond House, Tijana Todorović, Vatra, Firma Selekta – samo su neka od imena sa kojima je Gudlajf sarađivao.

www.supernatural.rs  

Tuxedomoon Tuxedomoon u okviru „Half-Mute“ turneje 18. maja u Domu omladine Beograda 118891_widescreen Muzička recenzija: Primal Scream „Chaosmosis“ (Ignition/Lampshade) Beograd voli ploče Obeležavanje Svetskog dana vinilnih ploča na Cvetnom trgu Koncert Bernays Propaganda Bernays Propaganda + Triko u Elektropioniru ·