_BT_0754
PULS GRADA · aktuelno

Čuveni surferski brend „Hurley“ od sada je dostupan i kupcima u Beogradu. Muški šortsevi, majice, rančevi i kačketi dostupni su u Converse prodavnicama u Ušće SC i Bulevaru kralja Aleksandra broj 74.

Priča o brendu „Hurley“ započinje 1999. godine, kada je osnivač Bob Harli, istaknuti majstor za surf daske u Kaliforniji, svoju strast pretvorio u biznis. Svi proizvodi predstavljaju sinergiju više vrsta umetnosti, a iz strasti prema muzici nastavo je i muzički studio „Hurley Records“. Od 2001. godine, „Hurley“ je deo Nike globalne mreže.

Danas, „Hurley“ ima široko razvijenu liniju garderobe, obuće i aksesoara za žene, muškarce i decu. Muški šortsevi za vodu izdvajaju se kao jedan od najprodavanijih proizvoda. Napravljeni su tako da odgovaraju jednako aktivnostima u vodi i van nje. Za razliku od tradicionalnih šortseva sa mrežastom postavom i previse teškog materijala, „Hurley“ proizvodi lagane vodootporne materijale sa rastegljivim vezicama, što sve zajedno čini da ostanete fleksibilniji u vodi.

Surferski brend u Beogradu!Otvori galeriju
LJUBAV I KRIMINAL Festival italijanskog filma u Beogradu Tim na zadatku Dobar start Otvoren konkurs za plaćenu praksu „Dobar start“ u kompaniji Nelt fijuk br plakat privju Fijuk sajam u CUK Imago Okupirani bioskop film „Okupirani bioskop“ Senke Domanović od sutra okupira repertoar · · ·