GoT
U VAZDUHU · urban flash

Moguće je da i neće postojati serija o kojoj će se voditi veće rasprave na Internetu kao što je to istorija zapamtila u slučaju serije „Game of Thrones“. Odgleda se epizoda pa se vode rasprave, ili se izbegavaju ceo jedan dan spojleri po netu. Kada je obelodanjeno saznanje da će snimanje sedme sezone početi kasnije, počele su da kruže priče, planeta odjekuje, veli se da je dobar deo gledalaca u ozbiljnoj depresiji.

Zaista, nije samo GoT postigla zapanjujuć uspeh. Sve što se o ovoj seriji napiše ili izgovori uvek je zapaženo. I ljudi su neverovatno kreativni i studiozni dok pišu o ovom planetarnom TV hitu. Jedan od takvih je animator Eran Mendel koji je svaku epizodu šeste sezone pretvorio u gif.

1. The Red Woman

FwvmgMQ

2. Home

zgUexqc

3. Oathbreaker

3

4. Book of the Stranger

4

5. The Door

utQ5wqc

6. Blood of My Blood

mod

7. The Broken Man

sad

8. No One

1pSdDmG

9. Battle of the Bastards

bob

10. The Winds of Winter

wow

Ovo je toliko kul da je možda malo lakše preživeti saznanje da će sedma sezona krenuti kasnije. Možda, na koji trenutak lakše. Ali, fanovi serije zaista znaju kako da budu kreativni, te možemo očekivati još dosta umetničkih poduhvata na temu GoT-a.

keri Stvari koje nas je Keri Bredšo slagala DNK putovanje Svi smo mi samo Zemljani isti Poznati parovi koji se isto oblače veza Kad tačno vaša veza postaje ozbiljna · ·