lilyjames1607
PULS GRADA · aktuelno

Glumice Lili Džejms i Amanda Sejfrid zablistale su u Londonu, gde su u društvu čuvene Šer promovisale nastavak filma „Mamma Mia”. Punih 10 godina čekali smo na drugi deo mjuzikla snimljenog na nestvarnim, ostrvskim lokacijama, i sada je napokon u bioskopima širom sveta.

Lili Džejms prošetala je plavim tepihom u dugoj haljini bez bretela neobičnog kroja. Uz to je ponela sandale u boji slonovače, te je njena kombinacija bila bez greške. Kada je u pitanju dezen haljine, odlučila se za jednostavan, ali efektan materijal. Zadovoljno se osmehivala i ćaskala sa fanovima, ali i pozirala fotografima. Njena koleginica, Amanda Sejfrid izgledala je vrlo elegantno i šik u crnom odelu, ukrašenom crvenim ružama, i visokim crnim potpeticama. Šer se opredelila za sličnu kombinaciju, i pojavila se sva u crnom.

Pored dama, premijeri su prisustvovali i glumci Pirs Brosnan, Stelan Skarsgord, kao i Dominik Kuper, koji se tokom slikanja poigravao sa elementima scenografije. Glumica Meril Strip, koja igra Donu u zrelim godinama, obukla je kraljevsko plavu haljinu. Njeno pojavljivanje izazvalo je oduševljenje fanova, jer nakon izlaska trejlera za film nisu bili sigurni da li će je gledati u nastavku mjuzikla. Plavim tepihom prošetali su i članovi grupe ABBA, Beni Anderson i Bjorn Ulveus.

Drugi deo sage donosi nova uzbuđenja mladoj Sofi, koju tumači Amanda Sejfrid. Naime, ona se priprema za najlepšu ulogu u životu, ulogu majke. Do odlaska u bioskop, pogledajte galeriju, i uživajte u pravim letnjim fotografijama sa plavog tepiha.

Amanda SejfridOtvori galeriju
ALX_9532 Uroš Stanišić: Marketing u službi hedonizma Dragan Djordjevic Suzuki violoncelista Otvorena deveta po redu Ariljska letnja muzička manifestacija ARLEMM 2018 collage Šta su poznati nosili na ovogodišnjem Vimbldonu zhen-hu-662487-unsplash Kako je nastao strah od petka 13? · · · · · ·