Kako vaše kuče raste
fotografija

Možda ste već upoznati sa teorijom kako jedna čovečija godina jeste jednaka sedam psećih, ali naučnici bi morali još mnogo toga da urade pre nego što ovu činjenicu usvojimo kao apsolutno tačnu.

A pre toga, možemo samo da konstatujemo kako psi zaista brzo rastu, u šta ste se sigurno uverili ukoliko i sami imate jednog. Obično ponosni roditelji fotografišu svoju decu iz meseca u mesec, ali ima i vlasnika pasa koji to čine i zahvaljujući njima mi danas sa ponosom predstavljamo ovu galeriju!

Ukoliko i sami spadate u kategoriju ponosnih vlasnika, budite slobodni da nam u komentarima pošaljete fotografiju svog dragog ljubimca i napišete koliko je star. Većina rasa dostiže svoju punu veličinu sa svega 6-18 meseci, stoga se bolje dobro raspitajte koliko su veliki roditelji vašeg mališana, jer danas je možda veličine teniske loptice, ali već koliko sutra, on može biti pravi pas čuvar! U situacijama kada čovek shvati kako njegov nestaško od prvih savladanih lekcija o poslušnosti postaje veran prijatelj ne preostaje nam ništa drugo nego da kaže – hvala ti što postojiš!

Psić je postao pas za samo 2 godineOtvori galeriju
Savet: Kako da obične predmete pretvorite u foto opremu Savet: Kako da obične predmete pretvorite u foto-opremu Erotika na češki način Jacques Biederer: Erotske fotografije s početka 20. veka Ukusi i mirisi detinjstva Umetnost istopljenog sladoleda: Slike i ukusi detinjstva Nove/stare fotografije Nove fotografije na stari način · · · ·