Preview12cover
U VAZDUHU · promo

Da li ste znali da 17,4 miliona dece iz 62 zemlje svakog dana dobija školske obroke zahvaljujući humanitarnim organizacijama? Za decu koja nemaju obezbeđenu hranu, hranljivi školski obroci su osnova za njihov razvoj i omogućavaju im da izrastu u zdrave i produktivne individue, čime se zaustavlja ciklus gladi i siromaštva u najugroženijim oblastima sveta.

Školski obrok je magnet koji decu dovodi u učionice i to je mehanizam koji humanitarne organizacije često koriste sa dugoročnim ciljem da se glad iskoreni i da se toj deci pomogne da izgrade čvrstu osnovu za bolju budućnost.

Mastercard je do sada pomogao da se prikupe sredstva za obezbeđivanje preko 17 miliona školskih obroka za decu širom sveta. Ove godine se fokusiramo na pomoć Ruandi, zemlji u kojoj je 37% dece uzrasta do 5 godina hronično neuhranjeno – pomozite nam da doniramo školske obroke!

Za svako plaćanje Mastercard karticama na Laguna i Delfi štandovima tokom 62. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga, doniraćemo školski obrok za decu u Ruandi.

Kada hraniš njihovu budućnost – neprocenjivo!


Lino lada u City Magazine Medvedić Lino u poseti redakciji City Magazina Mleko za decu Moja Kravica Junior: Prvo mleko za decu u Srbiji Ispijanje kafe Miscela d`Oro je stigla u grad mts app konkurs Novi mts app konkurs · ·