Nedelja mode u Londonu
PULS GRADA · moda

Tek se zahuktava ova prekrasna modna fešta u Londonu, ali kao što to već znate ako pratite Nedelju mode iz godine u godinu, nepisano pravilo (modni blogovi se ne računaju) glasi- Njujork je klasika, Pariz ume da iznenadi, ali London je uvek priča za sebe! U ovom gradu za vreme trajanja slavnog fashion week-a imate priliku da upoznate toliko novih mladih dizajnera, da vam pamet stane, stoga, da vidimo čemu da se radujemo, i šta da obavezno pratimo do sledećeg vikenda.

Možda ne znate, ali slavni Raf Simons je napustio modnu kuću Dior, Pariz i čitavu tu šik priču i otišao u Njujork. Oni koji su ispratili Nedelju mode u Njujorku, mogli su da vide i njegovu prvu reviju za Calvin Klein tamo, no, to više i nije neka vest, i nek mu je sa srećom. Da vidimo ono što nas čeka i čemu to da se radujemo u okviru Nedelje mode u Londonu:

1. Pomno pratite šta radi Halpern Studio

Ovaj dizajner je rođeni Njujorčanin, ali evo ga u Londonu, i to nije sve. Michael Halpern sarađuje sa Atelier Versace, a uz to razvija i svoju modnu liniju, i sudeći po onome što se za sada skromno pojavljuje na njegovom Instagram profilu, ako volite besramni glamur, volećete u Halpern!

2. Richard Malone je ponovo tu!

Broj nagrada kojima raspolaže ovaj momak zaista je impresivan, a nedavno mu je i BBC odao priznanje kada ga je odabrao za Najboljeg mladog umetnika, mlađeg od 25! A šta je sa garderobom? Sjajne linije, moćne boje, hrabro u svakom smislu, i naravno ne bez priznanja kao najjačeg pokrića za ovolike pohvale!

3. Trend prikazivanja ženske i muške kolekcije istovremeno

Još uvek ostaje nejasno zašto raste trend ovakvih revija. Neki kažu zbog ograničenog vremena, drugi zbog kratkih finansijskih rukava, a oni treći uporno tvrde da je u pitanju neka caka sa rodovima i ravnopravnošću. Još uvek ništa nije precizno, pa nismo ni mi. No, prošle sezone su to radili Teatum Jones i Burberry a ove će i Margaret Howell.

4. Revija za modnu kuću Burberry inspirisana Virdžinijom Vulf

Linije meke, sve izgleda kao da je napravljeno da se u takvu odeću potone, utone i sasvim joj se prepusti. Kako izgleda Orlando 21. veka u viziji sjajne i tako britanske modne kuće kakva je Burberry videćemo ove nedelje u Londonu.

5. Novo modno lice Tyvanni Osaheni Ebuehi

Ona je svima zanimljiva i svima se sviđa. Pitate se zašto? Zato što je Tyvanni bivša profesionalna fudbalerka, a iz nekog razloga mediji obavezno napominju i da je škorpija u horoskopu. Evo i reklame za sportsku opremu pa vi sami procenite kako će biti tokom ove nedelje u Londonu, možda leto stigne pre vremena…

nm Novi dizajneri koji stupaju na svetsku scenu Pravilno kombinujte modne detalje Pravilno kombinujte modne dodatke covernyfw2017 Nedelja mode u Njujorku: Jesen obećava paike Crne patike koje se nose na sve · · ·