SW_Dz 1000x500
U VAZDUHU · promo

Odavno znamo za tamnu stranu medalje zvane holivudska slava, ali isto tako znamo da bi mnogi, bez obzira na mane, rado da se menjaju sa onima koji je imaju. Svima želimo da ostvare svoje zamisli i želimo sreću na putu do Holivuda, ali i za one kojima on nije krajnji cilj, imamo savet kako da dostignu uspeh u svemu što zamisle.

Dženifer Aniston je jedna od omiljenijih holivudskih glumica sa kojom će se naše dame radije poistovetiti nego sa ostalima i zbog toga prenosimo savete ove Prijateljice koja već dugo godina ostaje na vrhu igre i u konkurenciji je sa mnogim mlađim koleginicama. Ona je našla svog idealnog saputnika u svim dnevnim obavezama i preporučuje ga širom sveta, a sada i nama. U pitanju je Smart Voda – voda inspirisana oblacima.

Smart Voda je nov proizvod kompanije Coca-Cola koja je u oblacima pronašla inspiraciju da korišćenjem savremene tehnologije ponovi proces kruženja vode u prirodi i stvori vodu koja je idealna hidracija za radoznale, urbane, ambiciozne i motivisane za uspeh. Sa dodatim mineralnim solima magnezijuma, kalijuma i kalcijuma koje joj daju čist, osoben i svež ukus, Smart Water je u svetu već prepoznata kao broj 1 premium brend, a sada je možemo kupiti i kod nas.

Budite odvažni i upustite se u nove uspehe koje dugo odlažete, a uz sebe imajte puno volje, odlučnosti i Smart Vodu koja je vaša podrška u svakom poduhvatu.

Mastercard i NIS Osvežite svoj avanturistički duh Plaža DR. Grandel: Idealna nega tela tokom leta Eucerin pH5 izmenjeno Nežna meka i lepa koža tokom leta 1000x500Mastercard Bezbednom vožnjom do odabrane destinacije za odmor · ·