cover1
U VAZDUHU · urban flash

Arheolozi rekonstruišu živote drevnih naroda na osnovu predmeta iz njihovog vremena koje su pronašli tokom iskopavanja. Da li će u budućnosti tako biti i sa našom civilizacijom? Umetnica Paula Zuccotti je na tragu te ideje napravila ovaj zanimljiv projekat.

Naime, ona je putovala širom sveta i pronalazila ljude najrazličitijih uzrasta, kultura i profesija i tražila od njih da zapamte i sačuvaju svaki predmet koji dotaknu u jednom danu. Nakon, toga Paula bi na beloj pozadini napravila aranžman od tih stvari i fotografisala ga iz ptičje perspektive. Naravno, glomazni predmeti kao što su frižider, šporet ili krevet nisu uključeni iz očiglednih razloga (uostalom, oni su zajednički za sve ljude, pa nam ne bi mnogo otkrili o dotičnim pojedincima).

Kolekcija ovih slika nosi naziv Every Thing We Touch i ima za cij da odgovori na pitanje: Da li možemo da saznamo kakav život vode ljudi na osnovu pregleda svih predmeta koje koriste u jednom danu? Pogledajte kako izgledaju profili svakog od učesnika ovog projekta i pokušajte da zamislite čime se bave, koji su im hobiji i interesovanja, da li su u braku, vezi ili sami, i na kraju da li vam deluju srećno i zadovoljno ili usamljeno i depresivno.

Wang, 50, ŠangajOtvori galeriju

Slika Baraka iz godišnjaka na fakultetu...Uvek je voleo da se izmotava taj Obama Teorije zavere: 10 najluđih primera sa interneta Šta znači biti "Instagram suprug" Šta znači biti „Instagram suprug“ Ko sve veruje u Deda Mraza Koje poznate ličnosti veruju u Deda Mraza Will Ferrell Da li ste znali? Will Ferrell je novi Deda Mraz