lepota
PULS GRADA · lepota

Za lepotu sve? Ili ipak ne? Zakrpe za usne, hologramski ruževi, lak za nokte u prahu, kako vam sve ovo zvuči? Hoćete li ove stvari nositi u neseserima za šminku ili ćete se držati starih dobrih i proverenih stvari?

Nekada treba i eksperimentisati kako biste dostigli željeni izgled. Kad je lepota u pitanju, šta će to biti u trendu ove godine? Možda vas iznenadi poneka stvar. Pogledajte i sami ocenite u kom pravcu idu novi trendi saveti za ulepšavanje…

Frizure se oblikuju prirodnim sušenjem
Dakle, sve što vam je potrebno je malo kreme za kosu koja se nanese na mokru kosu i vaše ruke koje će uvrtati kosu kao što je prikazano na slici. Pa ko voli nek izvoli.

Nokti metalnog sjaja
Pripremite se, ovo će zaista biti u trendu. I šta god vi mislile o tome, biće u trendu.

Silikonski sunđer
Iz kompanije Molly Cosmetics kažu da je vreme običnih sunđera za nanošenje šminke prošlo, pozdravite silikonske sunđere.

Hologramska šminka
Metalik sjaj ostaje u trendu, čak je sasvim izvesno da će biti još popularniji ovog proleća i leta, a dugine boje će dominirati. I sve će biti u duginim bojama, ruževi za usne, rumenila, senke za oči…

Šljokičasta šminka
Ovo je samo za odvažne devojke, Izgleda prelepo. Probajte ovako nešto kada uveče izlazite, jer, ma kako dobro izgledalo možda je ipak previše kao varijanta dnevne šminke.

Lak za nokte u prahu
Možda je ovo rešenje za savršen manikir. I ovo može postati vaš omiljen proizvod!

Maska od drvenog uglja
Kažu da ovo prodire u najdublje pore, a svaka devojka koja brine o zdravlju svog lica zna da je briga o čistoći primarni zahtev. Nema lepog lica bez temeljnog čišćenja! A ova maska bi svakako mogla da nam pomogne, pa i da promeni način na koji negujemo kožu.

Zakrpe za usne?
Kako do lepih usana? Emma Stone koristi flastere za hidrataciju usana ili one koji daju boju koja ostaje tokom čitavog dana. Izgleda šašavo, ali usne definitivno budu sočne i crvene.

Za podmlađivanje kože
Opet diskutabilan izgled opreme ali tvrde da poboljšava protok krvi u licu i vratu. Ovakav način „podmlađivanja“ kože je izazvao različite reakcije, ali ako ste avanturistkinja, probajte.

Zaboravite na klasične četke
Pozdravite okrugle četke koje omogućavaju da se puder veoma lako nanosi. Posebno ako ste početnik, pa vam šminkanje oduzima mnogo vremena jer niste spretne. Evo nečeg zaista drugačijeg!

„Figura“ na vrhu glave
Svojevrsna kombinacija pletenice ili riblje kosti i punđe biće potpuni hit.Ovo već zovu pletenica Mohikanac.

David Duchovny Zgodni muškarci 20 godina kasnije kafa Prednosti kofeina kosa Frizure 2017: Napravi sama street art u kosi cover Beauty skener: Zlatni globus · ·